lördag 10 juni 2017

Vem har varit huvudperson

 Vi har verkligen hunnit med mycket dom här dagarna som papsen  varit  här  han har verkligen fått äran att vara huvudperson och blivit ompysslad från tidig morgon till sena kväll.
På fredag  blev det kafferep i Pargas.Tack R för en trevlig dag och tack för munken.
Idag besökteJ och pappa och jag  Runssala Spa hotel och satte oss ute på terassen och tog oss eftermiddags kaffe/te.....medan Mikko var på jobb och Michelle for med sin kompis och hennes familj och åka vattenbussen till Ruissalo och tillbaka

Det är nog så otroligt grönt och fint överallt ... men får redan ångest av  att denna härliga tid är så kort.Tänk nästa gång jag kommer hem så är det redan midsommar och detta år blir det en city midsommar.Mikko skall jobba hela midsommaren så det kan vara roligt och prova en annorlunda midsommar....om jag varit ledig så har vi alltid firat på stugan ...men i år är vi öppna för något nytt och se hur en city midsommar känns.

Vet inte om pappa kommer att komma hit till Åbo på midsommaren ...det får han själv bestämma.Men märker på honom att han verkligen tyckt om då han haft folk omkring sig och en massa roliga saker att göra.Tänk att dag ut och dag in sitta ensam och inte ens ha någon att prata med..får ju nu verkligen hoppas han mjuknar upp med tanken på  att  vara mera här för nog är det så mycket lättare för mig och ha han här nära.Som sagt här finns så mycket roligt att hitta på med honom här.

Det blev vår traditionella lördagsmeny...taco kväll...Mexicanskt tema...så det passade bra att ta fram sombreron som faktiskt min pappa köpt i Mexico..Jaromir passade på att vara häst ikväll och vi skrattade och hade så roligt...sen kom också Michelles och Jaromirs kompis hit över natt. 

Dagarna har gott så snabbt och i morron skall vi då föra papsen hem till Dalsbruk och får ju hoppas att han vill komma tillbaka snart igen.

Som ni märker så har  inläggen  handlat mycket om pappa och varit en massa pappiga inlägg....men jag är så glad för hans skull att han nu har möjlighet att vara mera med oss och inte behöva sitta ensam och han till och med själv sa att det gör riktigt gott för benen att vara igång än bara sitta ensam hemma på soffan.

Nu är det dags att stänga ögonlocken och önska er god natt!!!






































Fredagsmunk i Pargas









Mexikanaren med sin häst  :)








1 kommentar:

  1. Det gör inget alls! Det var roligt att höra av honom!

    SvaraRadera