onsdag 21 juni 2017

Stressfritt i vårt hem

Det börjar märkas i affärerna att midsommaren är i antågande...folk rusar runt som yra hönor på matavdelningen.Dom har kärror fullproppade med så mycket mat att man tror dom skall fira midsommar resten av året.

Här är det ingen stress.....vi skall mysa hemma på soffan och äta hemlagade hamburgaren på midsommarafton och så blir de säkert chips och nån film.Fy fan vad skönt med en stressfri midsommar/sommar.Sen skall vi en dag unna oss att gå ut och äta något smaskigt.

Skulle Mikko ha varit ledig till midsommar så skulle jag bra ha kunnat tänka mig ett par nätter på nåt trevligt hotell hela familyn och mysa med att bli upp passad med allt från städning till att sätta sig och äta vid dukat bord......jag nämligen älskar att bo på hotell och hela den där stämningen då man bor på hotell med bastu,pooler osv.

Ni kan ju säkert gissa vad jag gjort då vädret varit så förbannat kallt och blåsigt.......jepp har nämligen fördrivit tiden på Momondo och Booking.Vi har nog allt redan fixat att vi kommer att få njuta av värme bölja och sol i massor framöver men tänkte se om jag skulle få intryckt ännu mera i min kalender...får  nämligen inte nog av att hoppa på flyget och fly Finland.Väntar så otroligt på den dagen då jag kan bli hur länge jag vill på min resa utan att måste återvända till jobbet...men nog blir jag väl  pensionär jag också i något skede.

Så jag har inget emot att ta en lugn midsommar här hemma och jobba hela sommarn...för jag har efter alla dessa år lärt mig att vädret är så förbaskat ostadigt här så hellre satsar jag/vi på resor där vi som sagt varje dag får sol och värme så mycket vi vill ha.

Hoppas ni alla kommer att fira just en sådan midsommar som ni vill och hoppas ni inte stressar alltför mycket innan midsommar.Försök att njuta av den långa ljusa midsommarnatten...för sen börjar vi gå mot mörkare tider.






Jag är snäll mot min kalender och försöker fylla upp den med resor ;)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar