tisdag 6 juni 2017

Långa fransar och svarta läppar

 Jag är verkligen trött men lycklig...har farit en super dag med mycket olika saker på agendan.....pricken på i var då jag fick vara make up modell åt min vän som idag blev färdig make up artist.

Har blivit bekant med henne då jag jobbade som frisör och hon var min kund...vi har hållit kontakt och träffas i den mån vi hinner.För några veckor sedan skickade hon meddelande om jag ville vara modell då hon skulle göra ett make up prov...och jag som älskar att prova på allt så svarade direkt ..ja!!
Det ända var  att jag kom på ledigt igår och tisdagen brukar vara en sådan dag som jag helst bara vill vara i lugn och ro efter arbetsveckan...nolla allt och samla krafter.

Men hör ni idag var det allt annat än lugn och ro men som sagt en rolig och intensiv dag har det varit.

Började med att träffa K och så for vi till hennes skola Style Academi...dom ordnar intensiv kurser för maskerare,stylister,bodypainters.Min kompis fick nu betyg efter tre månaders kurs...men sen kan man ju fortsätta vidare om man vill.Sen är ju make up artist lika som frisör att du blir aldrig färdig utan hela tiden kommer det nytt och det är bara och jobba och jobba som man lär sig och blir säkrare.

Efter denna dag så längtar jag så tillbaka till mina saxar,kammar,borstar,fönar...ja allt som har med friserande att göra....det är nog ett så härligt yrke.Satt idag och sög i mig av allt....det är så härligt att se vilka förändringar man kan göra på människor med sina händer.Skulle vara rätt så kul och gå en sådan kurs och lära sig att sminka.

När jag var färdigsminkade så blev jag fotade av en yrkesfotograf så att min kompis får foton till sin portfolio.Det var jätte roligt kan jag lova...har ännu inte fått dom fotona ...men skall visa några sen då hon skickar dom åt mig.









På kvällen blev det ett Ikea besök med familyn sen sökte jag mina solstolar från Jysk som jag skall njuta av i morgon då dom lova soligt och sen var vi och söka två soffor som jag köpte begagnade på nätet.
Lönar sig verkligen köpa använt....hittade 3+2 sitsiga vita  Ektorps soffor och kan säga att dom är nästan som nya.Dom är i super skick och hör och häpna betalade 200e för båda.På detta vis får man resepengar sparade!!
Dom här sofforna förde vi till lägenheten dit pappa flyttar.Vi håller på och pyntar och fixar där så att han snart kan komma dit och känna sig som hemma.

Nu känner jag mig verkligen redo för att säga go´natt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar