lördag 17 juni 2017

Segelbåtar i mängder

Finns inget bättre än att skjuta fram sin semester till hösten....alltså ni skall bara veta vilka magiska vyer jag har möjlighet att se här på min arbetsplats så här sommartid.
Igår var det en så otrolig solnedgång att det kändes nästan overkligt då jag for ut på deck för att fota.....det var som att stiga in i en sagovärld med en så otrolig röd,gul,orange himmel....tog en massa foton men som sagt ..det blir inte lika fint som i verkligheten.

Sen här om dan så var det så otroligt fina blåa färger som också gjorde vyerna helt magiska.Kommer att visa en massa fina foton här på bloggen under sommaren...kameran är full av en massa färgspektakel.

I detta inlägg skall jag visa en bildserie då jag mitt i allt tittade ut och bongade dessa härliga segelbåtar ....synd att det är fotat genom fönstret och fönstret är smutsigt.Men ändå gillar jag denna bildserie jätte mycket.....alltså det var så otroligt fint och kul att se dessa segelbåtar i verkligeheten...det var ju inte bara en och två.....och längtar redan till Tall ship race i Åbo då det verkligen kommer att finnas en massa fina skutor.












Nu skall jag tacka och bocka för idag och förbereda mig för ett äventyr....spännande....vad månne det kan vara?? Öppna bloggen i morron så skall ni få läsa vad jag och min kompis hittat på här på vår arbetsvecka ombord på Grace.

Spänningen stiger!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar