söndag 4 juni 2017

Idas sommarvisa

 Det  har sjungits i många skolor både " Den blomstertid nu kommer " och säkert också
" Idas sommar visa".
Den är så härlig att tralla på denna sommarvisa ,man blir så glad.
Jag jobbade nu då det var avslutning så jag kunde inte vara med då mina kidz fick sina betyg och för den delen så skulle vi inte ha fått vara med i gymnastiksalen.

Sirkkala skolan i Åbo där mina kidz går i skolan är så stor så det är bara 6:ans föräldrar som får delta i vårfesten i gymnastiksalen.Det pga att det inte ryms så många in där och också på grund av säkerhetsrisken om det skulle hända något.

Mikko skickade till min telefon lite foton från vårfesten ....där stod dom sen så uppklädda och fina mina skolbarn som nu skall få njuta i 2 1/2 månad av ett långt och härligt sommarlov.

Något speciellt skall vi inte göra under sommaren ...bara försöka lata och njuta av att vara lediga.
Ett läger har vi inbokat åt dom och det ser dom verkligen framemot att få åka på  och om vädret håller så blir det lata dagar med picknick på stranden....det blir bäst så att inte ha något inplanerat ...göra vad som känns bra då man vaknar till en ny dag.

Själv kommer jag inte ha semester i sommar utan är nöjd då jag har varannan vecka ledigt ,Mikko har nån vecka i augusti ledig.Vi sparar hellre våra ledigheter och semestrar sen i höst.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar