fredag 2 juni 2017

Magiska vyer

 Nu är det då äntligen sommar....ja sommar och sommar ....men i alla fall sommarmånad... juni.
Kallt är det i alla fall så tusan ....var igår ut på deck och knäppte lite fina solnedgångs foton ...men frös så tusan.Hastigt in till varma hytten och sen en varm dusch.

Minns så bra då vi satt en midsommar med yllesockor och vinter jackor...i år är det ingen skillnad om det fast kommer snö på midsommarafton för Mikko skall jobba så vi kommer bara vara hemma.Skönt att inte behöva släpa iväg en massa kassar till stugan.
Kommer att pynta och fixa rikitigt midsommar stämning hemma ...har massor med ideer.Ända som jag kommer saknar är den härliga vedeldade bastun i stugan och då man sitter vid havet och hör vågorna klucka....men i år så blir det midsommar bastu hemma.

Sen är det ju sommarlov då jag kommer hem, skönt för oss alla.....inget rusande på morron att föra kidzen,inga läxor...osv.
Äntligen får jag sova ut på min lediga vecka...i vanliga fall så är det ju så att jag stiger upp samma tid som kidzen fast jag är ledig.....men nu fasen skall jag nog sova ingen förbannad klocka som kommer att surra  örat.Förstås Mikko skall ju på jobb men ibland far han så tidigt så jag inte ens reagerar att hans klockan ringer.

Nu får ni njuta av en fotoserie färgspektakel.....helt otroligt hur fint det kan bli.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar