måndag 19 juni 2017

Fisken i vattnet

Så är då första veckan över på mitt "sommarjobb" uppe i Spa...trivs som fisken i vatten och vatten har jag ju omkring mig i alla härliga pooler och ännu till på det jobba till havs....lycklig lottad.

Vatten är verkligen ett rogivande element likaså eld....skulle kunna sitta timtal framför en öppenspis eller sitta och se ut över havet.

Nu är jag i alla fall hemma och får titta på min kära family,sitta i vår mysiga soffa,njuta av vårt mysiga hem och sova i vår sköna säng med dom härliga täckena.J frågade faktiskt då jag kom hem om vi skulle kunna sov ute på balkongen nån natt.....klart vi skall det.Vem vet kanske vi sover i tält på midsommar afton.Vi tar dagen som den kommer och sen ser vi hur/vad vi gör.

I morron blir det ingen sovmorron för skall med Michelle till tandläkaren....men resten av veckan skall jag verkligen göra så lite som möjligt....bara njuta.




Trevlig midsommar till er alla som måste jobba,,,,,jag är nu en vecka på landbacken




Skall bli riktigt roligt att få fira en citymidsommar med noll program inplanerat...bara göra det som vi känner för och känns roligt och ser hur vädret är....ja faktiskt så har vi en sak planerad och det är att vi någon dag kommer att åka till Nådendal och äta.
Tänk vad skönt att inte behöva släpa en massa matkassar till stugan och sen själv stå där och fixa och dona...nu får vi lyxa till det... sitta och beställa någon god midsommar middag och bli serverade till bordet och ännu till inte behöva duka bort och stå och värma vatten och diska som vi måste göra i stugan.

Vi skall få papsen till Åbo så han också får fira en äkta citymidsommar....roligt då han faktiskt själv begär sig hit.
Tror nog sillen och nypotatisarna smakar riktigt lika gott här hemma som i stugan...oj vad jag längtar att få duka upp vårt midsommarbord.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar