lördag 2 mars 2019

Darude och Sebastian...lycka till.

Så var denna roliga kväll över...hade nämligen biljett till kvällens UMK konsert i Logomo. Nu är det kanske många som inte vet vad UMK är men det är tävlingen där dom väljer Finlands bidrag till den stora Eurovision Song Contest.





I år var det Darude som var den valda artisten och han uppträdde med 3 låtar  tillsammans med Sebastian.



Mitt intresse för eurovisionen har nu ett par år varit lite på sparlåga men en gång eurovisions fan alltid eurovisions fan så visst finns det någonstans i gömman mitt stor ESC intresse. Då jag läste att dom ordnar UMK uttagningen  i Logomo/Åbo i år så kunde jag inte annat än boka mig en biljett eller egentligen bokade jag två för min kompis Laila ville också hänga med.

Tror inte jag skulle ha åkt till Helsingfors och sett detta men nu var det så bekvämt då det var i hemknutarna så därför ville jag åka och se denna show.



Tog en selfie och det blev en ganska häftig färg effekt.




Tycker så otroligt mycket om musik....har alltid tyckt om att lyssna på musik och att åka och se live uppträdande är roligt. Har varit och sett en massa bra artister live och nu till sommaren skall jag åka till Helsingfors och se Backstreetboys live för 5:e gången senast jag såg dom live var i Las Vegas för ett par år sedan.




Senast jag så den stora ESC finalen live var 2014 i Köpenhamn/Danmark och i år kommer jag inte att åka till Tel Aviv Israel. Men som sagt veckan då det är semi1 semi2 och ESC finalen så sitter jag nog bänkad framför tv:n och följer med så det pirrar ut i fingertopparna.

Om eurovisionen nästa år kommer lite närmare Finland så kan jag bra tänka mig åka och se den....Israel har aldrig som land intresserat mig inte ens då landet står värd för eurovisionen så vill jag åka dit.




Snart skall jag väl så där sakta men säkert lite börja höra vad olika länder har valt får låtar till den stora finalen.

I alla fall så var det en riktigt rolig kväll och vill önska Darude och Sebastian lycka till i Tel Aviv/Israeel  med låte Look away.
































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar