lördag 30 mars 2019

Blir en kuslig natt

Hej på er alla ni som gillar att titta in på bloggen ..nu är jag tillbaka. Fast jag hur vill och försöker skriva varje dag så kommer det ibland dagar som jag bara inte hinner få ihop något fast jag är ledig en hel vecka.



Många kanske vill veta hur det gick med pappa och hans motorköp. Han skulle som sagt dit med allt våld och kolla på motorn och jag bara inte mera orkade höra på det där samma gnällande så jag for och söka honom och körde med gasen i botten till affären där dom säljer dessa jäkla motorer som han skall ha och så sa jag att jag kommer absolut inte in dit med honom och strida då han absolut INTE behöver denna förbannade motorn men skall ha den med våld.

                                                                      Salo

                                                  Härlig väggmålning i Salo

Jag sa att jag lämnar dig här och ring sen då du gått runt och sett färdigt. Jag hoppade i bilen och körde till Kaarina simhall och tog en kopp kaffe och såg då kidzen var på simträning.

Halv åtta hade ingen papsen ännu ringt och affären stänger  åtta så jag tänkte att jag nog måste köra dit och kolla vad han håller på med. Då jag kommer dit så står där en försäljare ute på gården då jag hoppar ut från bilen och frågar om jag kommer och söka min pappa....jag svarade att jo.

Då hade han inte haft telefonen med ( glömde ju och kolla det innan jag for ) , han hade inte kommit ihåg vad jag heter då dom hade frågat hans flickas namn så dom hade ju i affären ringt till Alarmcentralen efter poliserna...som tur var hann jag dit före poliserna och dom sa att dom försöker få tag på dom så dom inte behöver komma dit.

Gasade hem och fast jag var så förbannad så var jag också på sätt och vis glad... inte åt pappas äventyr men för att han inte hade köpt denna förbannade motor.

Så som ni märker så har jag nog rätt så fullt upp på mina lediga veckor.

Igår bestämde jag mig en dag helt åt mig själv och göra något annat än passa upp alla  runtomkring mig. Jag hade bestämt att jag åker till Salo och hälsar på en arbetskompis.

En rolig dag med att få se hennes mysiga hem, sen for vi ut och fika och efter det en loppis runda....sen var det dags att köra hem till Åbo.


Idag lördag så skulle jag med Michelle till tandläkar dejouren för en del från tandställningen hade lossnat...efter det for vi via Citymarket och sen hem

Michelle skulle ha velat åka till Ikea efter det men vår tidtabell räckte inte till för jag skulle hem och laga mat och sen skulle vi plocka upp farsgubben för han skulle komma med och se då vi skulle bowla. Det blev som sagt ingen biokväll utan vi for hela familyn och bowla istället.



Det är så roligt och vara på disco/glow bowling...så rolig stämning och det gick super bra idag....tog 5 strikes!!!Ni kan säkert gissa att suget blir större och jag vill bli duktigare.



Sen får vi se när vi skall få intryckt att gå och prova vinterbada....kanske det blir av först i nästa vinter.

Nu skall jag basta en stund och sen skall jag kasta mig på soffan och se på en natt film och ni kan säkert gissa vilken film det blir om jag säger att det är en av mina absolut favorit filmer .....skall se den nyaste Halloween filmen.

Får se hur många dynor jag behöver runt mig ifall det blir lite för spännande här på småtimmarna....det blir en kuslig natt....men gillar då det är lite kusligt och läskigt.















1 kommentar: