fredag 15 mars 2019

När man har sovmorgon och vaknar kl 5..varför???

Jag som tänkte mig en härlig sovmorgon innan frukosten sket sig...nämligen min kära hälft vaknade redan kl 5 för för att gå på toa. För att hitta dit så la han som nr1 sänglampan på och som nr 2 slogs ljuset på i toaletten och då toa/badrumsväggarna är av glas så blev ju rummet ordentligt upplyst , sen skule det ju spolas med toa dörren uppe ....så där låg jag sen klarvaken då han hittade tillbaka till sängen.




Sen har han ju den gåvan att man ungefär knäpper till i fingrarna och så somnar han..tror nog inte jag känner någon som somnar snabbare än Mikko. Där låg han sen och sov djupt medan jag ligger klarvaken. Så kan det gå då man hela veckan sett framemot en sovmorgon.Nå jag hade i alla fall ordentlig tid att morna mig innan frukosten.





Efter vi åt frukosten så var då barnaskaran redo för att invadera shoppingcentret FORUM och planer för att köra sloganen " mamma  betalar ". Men dom måste nog passa sig jäkligt nog med att verkligen vara snälla om dom tror att det hjälper med dom orden " mamma betalar".









Idag är vädret grått och mulet men så länge det inte regnar så gör det ingenting. Igår dom vi kom till hotellet så for Mikko på kvällen och bada bastu och jag och kidzen tog en liten kvällspromenad ...jag ville ta lite kvälls bilder. Här är så super mysigt att gå runt i denna stad på kvällen med en massa fin belysning som gör staden så hemtrevlig.



Jag är inte rädd att gå runt här på kvällen...brukar nog också då jag reser ensam traska runt på kvällarna här , så mycket har jag rest i mina dagar att man behöver ju inte utmana ödet och åka ensam till sådana platser där det kanske inte är så tryggt .

Alltså jag måste nog ännu en gång berömma hur smidigt , billigt och roligt det är att komma hit. Man kan ju egentligen komma hit för en natt om man vill tex samla ihop lite kompisar eller varför inte komma ensam hit om man vill shoppa. Har inte hunnit se om dom har några speciella rea dagar nu men man kan ändå göra fynd.






Tog denna gång en extra kass med ( sk tubkass) som jag kan rulla ihop och packa ner i en av våra ryggsäckar och skulle det vara så att kidzen hittar kläder åt sig som dom vill shoppa så är det bara att via nätet checka in ett extra bagage (får också bagaget billigare då jag är Wizzair club member) . Så det lönas som sagt att ta med sig en ihop vikbar tubkass om man tror att det blir lite så där impuls shoppas.

Nu då vi är på väg till FORUM så skall jag vika in via Pueblos och boka åt oss bord till kvällen, tänkte ringa hemifrån men hann inte med det så nu går jag där via. Har två gånger varit där och äta och har verkligen fått vänta uppemot 40min om inte mera på en fredag kväll så nu vill jag ara säker att vi bara an gå in i kväll. Får ju hoppas att det inte är fullbokat redan....det är ju inte riktigt säsong ännu här men man vet aldrig.

Sen har vi lite planer och åka med Amber Sky hjulet för att se över hela Gdansk men vi får se hur länge det tar att shoppa då vi alla kommer igång.






Läser denna blogg http://danielasdagbok.com/2019/february/ett-forlangt-veckoslut-i-gdansk-polens-parla.html och prisar Gdansk lika mycket som hon gör ...det är faktiskt Polens pärla.





Men i något skede skall vi nog utforska ställen här omkring också , har fått mycket bra tips och ideer av sådana som hunnit snusa runt mera än vi har gjort här i dom Baltiska länderna.

Finns det någon som har bra tips vad som är vart att se / platser att besöka här i dom Baltiska länderna så bara skriv ner.

Nu skall vi ut och ta friskluft och sen styra stegen mot det super , lyxiga , stora , fina shoppingcentret Forum.

Ni skall alla ha ett bra veckoslut ...vi njuter till 100%  av att bara få njuta.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar