torsdag 14 mars 2019

Samlade familjen och for

 Från att igår ha gungat på de " sju haven " i Meriturvas bassäng så byter jag  helt färdmedel idag och hoppar på flyget och åker till Polen/Gdansk på en minisemester.
Igen tänker säkert många och jag svarar " jo igen far jag".


Varför inte göra sådant nu som är roligt då jag  har möjlighet ...jag har sagt att det kan komma en dag som jag inte mera kan resa och då kan jag njuta av ALLA minnen jag samlar åt mig nu.

Far hon ensam...månne hon igen tar en såndär  mommy vacation.... nej det far hon inte . Jag har samlat ihop hela familjen  och bjuder alla på en välförtjänt minisemester. Robin ( Angelicas pojkvän ) kunde inte komma med för han skulle till Tahko och skida. Han kommer  med sen när vi far och skida till Himos.


Men jag är nog fem före och trycka in en "mommy vacation" eller så tar  jag Mikko med på en  veckas resa i höst ...har hittat flyg till LA  tur/retur för  288 euro  per person ...ännu har jag inte klickat på boka knappen ...men men!!!


Lovar att det är nog det här som är pricken på i då man jobbar hårt att verkligen kunna unna sig sådant man tycker om och ni kan säkert gissa att vi ALLA  längtar att få bo på hotell . Blir ALDRIG trött på den känslan då man öppnar dörren till hotellrummet och det är allt så fint städat och sen ser man den härliga hotellsängen som  man bara dyker i då efter man tagit sina traditionella hotellrums bilder.

Nu har jag då bokat in hotell rummen på rätt dag som vi har flyget ...kollade MÅNGA gånger efter min miss i februari. Då som jag bokade rummen skulle jag ha dom nu tills idag (mars) men som sagt något gick jäkligt fel då och jag klämde i misstag på februari och de var de. Med en bokning där jag inte fick något tillbaka stod jag sen där och tänkte att ...Oh shit , det blev en ordentlig miss !!!

Jag fick i alla fall lite tillbaka på mina felbokade hotellrum i februari för jag brukar boka via Wizzair då jag är club member och då fick jag i alla fall mina wizzair credit tillbaka. Nu har jag också bokat
via Wizzair så efter att vi checkar ut från hotellet på lördag så får jag mina Wizzair credit igen och dom kan jag sen använda på olika rutter där Wizzair flyger.




Idag väntar då Hotell Puro på oss och vi är redo för vår resa. Det skall bli så roligt att bara få mysa på hotellet hela gänget , gå till en super god uppdukad frukost och göra det vi vill utan tidtabeller. Det är så skönt att ha möjlighet att få några dagar nu och då där vi inte alls på behöver följa något färdigt schema och tidtabeller ...sådant har vi tillräckligt av i vardagen.





Nu behöver man inte åka till Usa för att äta KFC bara att komma till Gdansk.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar