söndag 24 mars 2019

Byta arbetskläder

 Då jag har en arbetsrytm att jag jobbar alla dagar i ett sträck så är det sällan man får en sk veckoslutskänsla ...ni vet den där häliga fredag eller lördags fiilisen.
Men igår hade jag ett  så stark lördags mood att redan på morgonen när jag vaknade så kände jag ..yess ..veckoslut och bestämde mig för en mys lördagskväll med chips och film ...tyvärr utan min familj , men får ta igen det med dom nästa veckoslut då jag är hemma.

Efter jobbet igår ( slutade kl 22 ) tog jag en varm dusch , smörjade in mig med en god doftande body lotion , knäppte på tv:n och det råkade just börja en komedi passligt som jag bestämde mig för att se.




                                                     Hallonbåtar...sååå goda.



Hade lördagen till ära bytt rena lakan och den där härliga känslan då man ny duschad  kryper ner i rena  lakan.





                                  Lördagsmys......me,myself&Chipspåsen.

Jag skrev för länge sen ett inlägg om att jag tycker jätte mycket om fina påslakan och nu har jag velat av och an med ett par fina lakan som jag sett på nätet som  skulle passa superfint till sovrummet nu till våren/sommaren....så får se om jag klickar hem dom nu på min lediga vecka. Är så härligt efter den långa mörka vintern att börja ta emot våren hemma med lite små nya inredningsprylar.

Om jag hade en härlig lördagskväll igår så blev det också en riktigt trevlig söndagskväll idag....mina arbetskompisar från hyttsidan skulle upp till Oscar ala carten och äta idag kväll men jag hoppa över för jag hade lovat min kompis Laila att gå och äta med henne till Franks.



Det  är så roligt att gå och äta  en kväll med Laila för det blir MYCKET rese prat ,  vi hinner ju knappt äta...alltid lika intressant och höra var alla ställen hon hunnit vara och vart alla ställen hon tänker fara och  jag berättar om mina planer.




Ingen av oss sitter och funderar över den andra  att  " herre jösses hur mycket du reser " utan med glädje  delar med oss till varandra av våra reseäventyr. Hon har igen så mycket inbokat i kalendern så jag lovar att jag och min family blir nog god tvåa där fast vi reser mycket. Heja Laila fortsätt köra ditt rese race...jag och Mikko ökar gasen sen då våra kidz är stora.





Roligt att ha en massa kompisar med en massa olika intressen/hobbyn som man kan dela tillsammans.

Det var en roligt slut på min arbetsvecka med jobb på två olika avdelningar , lördagsmys för mig själv i mitt lilla hem (läs hytt) och god mat i Franks. Nu vill jag hem till mitt  riktiga hem och min familj.

Tack till Susse för en super god efterrätt....passade bra som avslutning på denna arbetsvecka.

Med den här farten blir det nog snart att byta till en nummer större arbetskläder tror jag.

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar