söndag 31 mars 2019

Längtar "hem"

Klarade i natt att se på Halloween filmen ensam utan att använda en ända dyna att trycka in ansiktet i då det kom nån skrämmande scen.

Tror efter  dessa år sen jag var 15 år sett igenom alla Halloween filmer otaliga gånger så känns det som inte dom skrämmer mig mera.

Men minns nog ungdomstiderna då jag bodde hemma (egnahemshus) och jag såg på dessa filmer ensam eller med kompisar...då lovar jag att jag verkligen var skit rädd och sova ensam på natten....tyckte man hörde fotsteg, dörrar som knarrade osv...tänk vilka effekter en film kunde ha då. Nu förtiden sover jag hur gott som helst oberoende vilken film jag ser.

Vad tyckte jag om den nyaste Halloween....om jag säger så här den är en typisk Halloween film...inget nytt. Annat än att den superduktiga skådisen Jamie Lee Curtis har blivit äldre...men spelar sin roll lika bra som hon gjorde i den första  Halloween filmen.

Michael Myers är sig lik men masken har fått drag av att han också blivit äldre....men gillar hans stil i dessa filmer ..han kör sitt race från början till slut. Ni som sett dessa filmer vet ju att hans grej är  ...det vita ansiktet (masken han drar på sig ) , den blåa halaren och den stora kniven.

Harmade i fjol då jag var i Kalifornien att jag inte kunde åka med mina kompisar till Universal studios på Scary night  för jag hade redan flugit hem då som dom skulle gå dit. I fjol var ett av  temat Halloween med Michael Myers...något som jag skulle ha velat se live. Men nog skall jag hinna ännu inte slutar jag resa till Usa fast jag blivit jätte förtjust i Polen.



Kidzen ville laga fruktsallad och jag låg faktiskt och såg på flygpriser (säkert ingen nyhet det..kollar ju hela tiden ) till Los Angeles och från Arlanda finns där sådana bra erbjudanden att det ser ut som jag mot hösten  kanske åker över  på min lediga vecka och hälsa på mina kompisar där och njuta av California vibes....har sådan otrolig California längtan....kan nästan säga att jag längtar " hem".





Skrev åt mina bekanta som bor i Dana Point om det passar att jag kommer och hälsa på. Dom har alltid sagt jag/vi får komma när som helst och  är alltid välkomna och bo hos dom.

Tänkte om jag också skulle hinna övernatta hos deras flicka som bor uppe i LA ...en vecka är kort tid men gasar man på så hinner man mycket.

Får se vad hösten för med sig för äventyr ....inget är ännu fastslaget.







Skulle villa att vi skulle åka jag och Mikko på två man men han är inte så sugen på att flyga ända dit  bara för en vecka. Men snäll som han är och lugn som en filbunke så säger han..." Åk du bara om du vill ".

Han skojar alltid med mig  då jag älskar och shoppa i Usa  att vi hinner ju inte se annat än Ross och Marschalls om vi åker dit  bara för  en vecka...och där har han nog ganska så rätt.


För övrigt så  har det idag varit en skön söndag.

Klockorna skulle vridas..det har väl alla kommit ihåg....tur fasen om det verkligen blir ett slut på det om två år...jag gillar det inte alls detta vridande på klockan fram och tillbaka. Klarar mig bra utan det.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar