måndag 18 mars 2019

Brev från Polisen

 Har hunnit med mycket denna lediga vecka.....en dags kurs i Meriturva, resa till Gdansk , börjat städa klädskåpen , tagit fram vårfärger i inredningen här hemma  och sist men inte minst så hann jag få ett brev av polisen innan jag åker på jobb ikväll. Shit !!







Visste att det skulle komma ett brev för då jag var med papsen till tandläkaren förra veckan så blixtrade till i kameran då jag skulle föra hem honom. Blev faktiskt överraskad för jag hör nog till dom som aldrig  kör överhastighet, hatar när folk gasar på här i stan och ni skulle se hur många som kör mot rött . Skulle ha lust att stiga ut och säga en lång mening med STORA BOKSTÄVER åt sådana som inte följer reglerna i trafiken.

Nu känner jag mig som den värsta brottslingen då det dimper ner ett kuvert där det står med stora svarta bokstäver POLIISI och det är med darrande hand jag sakta, sakta öppnar kuvertet.

Fått höra att om man kör överhastighet så kan det vara en saftig räkning kuvertet...nån pratade upp mot 170 euro. Har ALDRIG i mitt liv fått böter för fortkörning....några parkeringsböter har det kommit men dom är inte heller många...kan räkna dom på en hand.

Samlade ordentligt med luft i lungorna och fick ifrån mig världens glädje tjut...JIHAAAAAHHHH....då kuvertet var öppnat. Klarade mig undan med blotta förskräckelsen.....hade kört 45km/h på 40 området så jag fick bara en skriftlig varning.




Tuuuusen tack till poliskonstapel R som tyckte det räckte med en skriftlig varning.

Ni kan säkert gissa att min dag var räddad ...istället för att jag måste betala böter så kan jag istället boka fast några resor till Polen för den pengen.

Happy monday to mee!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar