måndag 10 maj 2021

Tack!!

 Inte alls tokigt att komma hem en måndag kväll från jobbet och bli bortskämd med sushi, marshmallow sallad , rosor och nyaste Iittala Taika muggen i rosa.

 

Dom vet nog där hemma vad mamma gillar. Är super glad att detta team och äldsta dotter och hennes team finns i mitt liv....love ya all !! Kommer stunder då jag bara vill vara ensam och för mig själv men skulle aldrig byta bort mitt eget team. 

 


 





 

Ni som läser bloggen vet att jag nu som då tar min egen tid och det är för mig jätte viktigt för att jag skall orka vara en glad mamma/fru. Vet att många  drömmer att kunna ta sig egen tid men kanske inte har chans att  ta den men jag gör verklighet av drömmen och tar min egen tid då jag bara är för mig själv. Dom är redan så vana hemma med detta system att ingen gör något större nummer av det. Har aldrig nekat Mikko att tex åka någonstans ensam bara för att  nolla vardagen men han är den som inte vill åka någonstans ensam , han tycker om då det är liv och rörelse.

 

 

Blev en stund och surffa på nätet och såg på tv då alla sagt god natt och det slutade med det att jag somnade så gott på soffan.

Tack till kidzen som gav mig dessa fina gåvor idag...mamma love ya!!


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar