tisdag 25 maj 2021

Eurovisionen nerpackad

Arbestveckan gick så otroligt fort och nu är vi redan redo att ta emot onsdag. Hade fullt upp med min eurovision som säkert inget missat som läser min blogg och sen hade vi fullt upp på jobb så det blev inte många timmars sömn , men tar igen det nu då jag är hemma.

Som sagt nu är då eurovisionen nerpackad för denna gång men det betyder ju inte för mig att jag går sysslolös för Eurovisionen pausar aldrig för oss fans , finns massor med bra ESC sidor där det finns eurovisons nyheter året om. Sen är det ju ofta så att då man planerar att man vill se en ECS live så måste man verkligen vara ute i god tid för sen när dom presenterar staden som blir värd för showen så säljer dom slut på boendena med en gång. 

 

 

Så då måste man verkligen vara på allerten , nackdelen med att åka och se på ESC är att då trissas boende priserna upp med dubbelt i och med att dom vet att dom får dom uthyrda. Nu är ju problemet det att att hur ser läget ut i nästa år , blir det en sådan eurovision som kan ta emot en stor publik från olika länder eller blir den som i år. Ingen har svar till det utan nu är det bara att vänta och hoppas. Blev faktiskt på allerten att se det live så om biljett paketet för oss fans är till någorlunda  ok pris så kommer jag sakta börja smida resa till värdlandet Italien i maj 2022 har  nämligen aldrig varit där förut.

Men nu börjar jag som sagt inte ännu planera den resan utan nu planerar jag något kul åt mina kidz till nästa lördag ( 6 juni)  då det är skolavslutning och min äldsta dotter fick sin examen i Bachelor’s Degree in Business Information Technology här i maj så nu vill jag fira dom alla 3 med något roligt för att dom varit duktiga och kämpat sig igenom detta läs år  och att Ankku fått sig en utbildning . Bra kämpat! 

Tycker om att ordna grejer som vi alla kan ha roligt av så nu hoppas jag att vi alla blir nöjda och glada över min plan, ser nog ut som alla kommer gilla detta för jag måste ju berätta åt Angelica och Robin vad vi skall göra så att dom kan pricka in festdagen i kalendern och inte boka in något annat program.

Börjar kännas lite lite som det var före coronan då jag hela tiden hade på gång att planera en massa roliga äventyr. Börjar nog se bättre ut hela tiden , nu får vi hoppas att världen sakta börjar öppnas.

Idag blev det faktiskt inte så mycket gjort , kroppen meddelade att den behövde vila efter en rätt så tuff arbetsvecka. I morron skall det bli regn så det blir med andra ord en " Ligga under pläden och Netflixdag" så skall med gott samvete fortsätta vila.

God natt !




 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar