onsdag 26 maj 2021

Har börjat dricka igen

Så var då eurovisionen nerpackad som jag skrev men istället packade jag upp alla flaskor....har börjat dricka igen. Nu är det ju inte så att jag menar att jag börjat dricka alkoholdrycker , nej dom får vara för mig men istället har jag blivit så otroligt intresserad av att fasta. Tänkte förra gången jag fastade att nästa kur får bli 7 dagar men kör en 5 dagars fasta igen.

Jag har alltid velat göra detta men aldrig haft tid så egentligen har denna permittering också fört mycket gott med sig i mitt liv fast jag nu och då oroat mig för jobbet. Men jag har fått ner mitt blodtryck och äter jag bara 1 tablett istället för två , vikten har pikilite gått ner , kunnat sova ordentlig och ibland tagit en liten tupplur på dagen och sen har jag haft tid att sk rengöra kroppen...nämligen fasta. Det är ganska svårt att hitta passlig tid för att fasta men nu kom det som på beställning när jag fått vara så mycket ledig och inte behövt fundera på att jobba samtidigt.

Förra gången jag gjorde det var min första gång och jag mådde nog så otroligt bra av hela denna process. Visst var det 5 tuffa dagar jag gick igenom men känslan efteråt var härlig.   

Började idag en ny 5 dagars fastekur och denna dag har gått hur bra som helst , känns som det skulle gå bättre denna gång då jag vet vad jag ger mig in på , förra gången visste jag inte alls hur det skulle kännas i kroppen. Skall försöka göra så att jag denna gång försöker dricka den sk måltiden ( buljongen) lite senare på kvällen så är jag inte så hungrig då jag går och lägger mig. Sen tankar jag mängder med vatten och det gör susen för hyn , man känner riktigt hur huden/kroppen mår toppen av att jag fastar.

 

 


 

 Sköter ju för övrigt min hy jätte noggrant ,  har en massa härliga produkter för ansikte och kropp som jag använder dagligen. Har som sagt alltid tyck om att sköta hyn och haft lyckan att ha en bra hy utan större problem med finnar eller utslag i ungdomen. Sen är också en av min passion alla härliga smink produkter.

Märker ju nog också sen jag slutade dricka och röka så kom verkligen lystern tillbaka i hyn. Måste väl igen som alla år poengtera om att nu i maj är det 6 år sen jag tog en droppe alkohol och skulle absolut inte villa ha den drycken mera som det känns i dagsläge. Det var helt på skoj som  jag slutade dricka  och nu är jag skitglad att jag inte mera behöver en droppe alkohol , tobaken lämnade jag väl för 16 år sedan om jag minns rätt. Så istället att lägga pengar på alkohol/tobak så lägger jag det på fastepaket , Spa och hotellnätter.... det är min grej det som ni alla säkert har märkt.

Att jag hitta detta fasta som min grej känns jätte roligt , att se vad dessa produkter gör för kroppen. Denna gång började jag rätt hastigt med att fasta ,  inte så lång förberednings process men känns som det går helt okej. 

Det som är jobbig då man fastar är att det mellan varven kommer sådan otroligt längtan efter en massa god skräpmat som tex Tacos , Hamburgartallrik , pizza och sist men inte minst Suchi som jag nästan inte kan vara utan . Men sen då jag böjar återvända till min normala vardag då jag börjar äta lite igen så skall jag ge mig lön för mödan med Suchi.

Det var därför jag planerade fastan nu så att jag sen den 5:e som vi skall fira kidzens avslutning kan unna mig att äta gott istället för att sitta med en tallrik buljong framför mig.

Det blir nog bra det här känner jag , lite kurrande i magen är en liten bagatell om tänker många andra som mot sin vilja måste ha kurr i magen och inte har mat för dagen. Detta har jag själv valt men säkert många på detta jordklot som inte valt att dag ut och dag in måste gå runt hungriga.

God natt till er alla , nu skall jag gå och lägga mig för att i morron ta mig ett glas morotsdryck och en kopp Detox örtte till frukost.

 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar