onsdag 19 maj 2021

Onsdagens ESC uppdatering

Alltså känslan för en crazy Eurovisionveteransom mig då ESC äntligen har sparkats igång är obeskrivlig. Trodde tamme tusan inte att  ESC fiilisen skulle komma i år men hör och häpna ...den är här och bättre än på länge. ESC känslan är så mäktig att  jag börjar spekulera att åka och se det live nästa år. 

Många undrar säkert vad man gör en hel vecka i landet där det är Eurovision...kan säga att det är en glädjens vecka från början till slut. Alltså det är så mycket schlager , glitter , glada människor , massvis med musik,  dans, lycka ja där är allt ....med andra ord där är Eurovisions stämning till 110%. En egen värld för oss Eurovisions fans. Så ni förstår säkert varför jag vill hållas länge länge i min eurovisionsbubbla.

Ibland har jag åkt bara för att se finalen men sen jag skrev in mig i Eurovisions fan cluben så har vi möjlighet att köpa ett biljett paket så vi kan se 6 shower ,  3 shower när dom övar och sen då Semi 1 , Semi 2 och Finalen ingår i det paketet. Kanske någon undrar om man hinner med annat än Eurovision och det gör man, jag brukar snusa runt på dagarna för att se nya platser , sitta ute på cafen och njuta av ESC atmosfären som brukar synas i hela staden där det ordnas Eurovision , man hör överallt att det spela eurovisionslåtar och oftast har vädret varit toppen då det varit Eurovision så det går nog inte och beskriva vilken känsla man upplever på plats. Men man behöver nog vara en lite crazy eurovisionsfantast för att kunna förstå hela ESC yran som upplevs när man är med om det live för vi är en massa blandade karameller i publiken och det gör ju saken ännu roligare.

Nu är det då en sk mellandag ( onsdag ) men för mig är det hur bråttom som helst , all min ledig tid efter jobbet går åt att googla . läsa och se vad det händer i ESC världen , lyssna på låter , fundera och kruksa vilka börjar närma sig min top 5 , se till att allt är inhandlat inför Finalen och då menar jag massvis med godis som hör till , se att hytten är pyntad och sen måste jag lite försöka hinna sova så jag igen orkar jobba.

Det är en hektis vecka för Lissu men när det är något som man älskar så mycket som EUROVISION så hinner man absolut inte bli trött ....nej fasen jag far fram som en virvelvind.

Hej till alla mina ESC vänner. 

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar