fredag 28 maj 2021

Flera under samma tak

Det har väl inte hänt så mycket under dessa två dagar än att jag har druckit och druckit nu hela tre dagar i sträck , kan nästan säga att jag har "putki pällä" som man säger då man dricker alkohol i flera dagar. Nu är det ingen fara för dessa drycker är hälsosamma faste drycker och ännu har jag hela två dagar kvar som jag får dricka med gott samvete. Tror dom som dricker  fem dagar alkohol kanske inte har så bra fiilis som jag då jag slutar min fem dagars kur.

Har som sagt ännu två hela dagar kvar att bara dricka och det kommer att bli knepigt för jag förknippar veckoslutet med god mat och nu får jag då inte äta något. Ikväll blev kidzen sugna på micropop corn och ni kan gissa känslan då doften tränger sig djupt in i näsan och hela jag skulle kunna dyka ner i popcorns påsen och äta allt. Sen blev Mikko och Jaromir  sugen på pizza men så bestämde dom sig för att åka till Burger King och äta , det var ju snällt för om dom skulle ha börjat värma pizza hemma så skulle jag haft ännu jobbigare då den goda doften av smält ost susar förbi näsan. Ja det är inte lätt denna process då man är flera under samma tak  och varav en inte får äta ( jag).

Skulle absolut vara lättare om jag skulle vara helt ensam i 5 dagar och inte känna den goda matdoften. Likaså idag beställde dom här hemma mina hemlagade köttbullar  så ni kan gissa hur jobbigt det var att steka dom då magen ropade efter mat. Sen när dom började äta så for jag till sovrummet och se på en serie för det är jätte jobbigt att se god mat då jag är i denna faste fas.

Men nästa vecka skall jag försiktigt igen återgå till en vanlig vardag då jag får börja äta igen och på måndag skall jag åka tii Citymarket och köpa mig min favoritsallad med ägg och räkor. Sen till nästa veckoslut så skall jag köpa mig juggisrussin och så skall vi som sagt fira kidzens avslutning och äta något smarrigt. Längtar!!

Men nu skall jag försöka njuta här och nu  av detta veckoslut fast jag inte kan gotta mig, vet att när denna faste kur är över så mår jag så bra invändigt och utvändigt så det har varit värt detta kämpande igen en gång. Nästa gång tänkte jag ta till hösten en ny kur men då tror jag verkligen jag kör den ensam i stugen utan en massa goda matdofter som tränger sig in i min näsa.

Ha ett riktigt skönt veckoslut var än ni befinner er och njut alla ni som får gotta er med någon smaskig veckosluts meny. 

 Jag skall njuta av min family och  mina Happy lights som jag har ute på  balkongen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar