onsdag 16 september 2015

Amerikansk mark under fötterna....

....och det känns härligt och vara "hemma igen".Det är konstigt då man får den där känslan att du vet att det är just din grej.
Många flyttar kanske till landet köper hus och dom vet att det är just precis deras plats här på detta jordklot och där vill dom absolut bli osv.Jag visste som sagt då jag var runt 20 och första gången åkte till Florida på semester att detta land kommer jag besöka massor med gånger och visst har jag hunnit en del gånger hit rendan...och jag är en glad pensionär så bor jag här!!Det kan ni redan skriva upp.
Det var en arbetskompis som sa åt mig "Lissu du har nog varit amerikanare o bott där i ditt förra liv"....och kan helt svara på det ...att det tror jag med !!!
Okej nu skall ni få lite färska nyheter från Usa ,Detroit...har ännu mitt sista stopp kvar...nu har jag då varit på resande fot i 19 timmar men hör och häpnad detta är en av mina lättaste resor hit förutom att nu sista planet är försenat....annars  har allt löpt smidigt,8 1/2 timme i flyget från Amsterdam hit kändes inte så farligt och nu har jag just sån där känsla som jag ville ha då jag bestämde att detta är min ladda akkun semester...inga måsten utan bara sitta och njuta!!Ett litet minus på flyget hit var att tre rader framför mig satt en familj med en riktigt liten baby som grät i många etapper...men hörde på musik så blev inte så mycket störd av ljudet.
Nu skall ni få se foton från min start ...börjar med en massa olika flygfält....men under veckan skall jag försöka med att uppdatera bloggen så gott jag hinner ...med härliga foton från Californien!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Med vilken flygbolag får man så VACKRA pappersmuggar?! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var KLM som hade så där mysiga pappersmuggar på väg till Amsterdam :)

      Radera