måndag 28 september 2015

Båtutfärd i Stilla Havet.

Mina bekanta där jag oftast brukar bo då jag är i Usa har skaffat båt och nu var det bestämt innan min resa att vi skulle göra en båtutflykt tillsammans.Härligt.
Dom bor nere i södra californien Dana Point som är ett av mina favorit ställen ...gillar södra Californien bättre än områdena runt Los Angeles.
Vi startade på förmiddagen och hade lite picknick med oss sen åkte vi upp mot Laguna....gillar också detta ormrådet likaså NewPort beach är fint...ni som skall besöka Californien ...hyr bil och åk gärna ner mot södra Cali  och har ni tid så bila ända ner till San Diego som är värt att se.
Men som sagt dom har ju massor med fina ställen längs med kusten så bara och köra PCH 1 (Pacific coast highway) och stanna lite här och där.
Men nu åkte vi då som sagt båt något nytt för mig i Cali för jag har alltid bara färdats i bil då jag är där...intressant att från båten kunna se Californias kust.
Vi ankrade båten i en vik uppe i laguna och där var massor andra båtar också ankrade...just så som man ibland ser på film...ni vet ungdomsgäng åker ut med sina fina båtar ,har musiken på fullt ,simmar ,solar och avnjuter några kalla öl....det var verkligen som sagt en rolig upplevelse.Thank you so much Jill and Scott .
Det som kanske vi inte är så vana med är att där går hela tiden dyningar så har man lätt för att bli sjösjuk så kanske det inte är så roligt och sitta där då båten hela tiden gungar...mig störde det inte.
Ni som saknar solen och sommaren så här får ni foton att njuta av...känn den härliga värmen och njut av solen via fotona !!!
Här är mina bekantas båt.
 
 
 

Den här bruden njuter till 100%
 

Så här sjösätter dom båten...dom har den alltid på trailer.
 

En del sjösätter så här.
 
 
 
 
 

Här kan ni se vilka egnahems hus en del  bor i ...inga små kojor de inte!!
 
 

Här kom en lite större båt och parkera...
 

Detta är en privat beach bara för dom som bor där i sina flera vånings egnahemshus.
 
 
 
 

Enkel och simpel  tankan plats för båtar.
 

 

 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar