söndag 6 september 2015

Äntligen fick vi det gjort!!

Vi hade 4 biobiljetter där deadline var 7 sept....och vi som nu skall vara i sista minuten med allt så hann just och jämnt använda dom.
Vi fick dom till bröllops gåva  och det var meningen att vi skulle gå ut och äta före bion och sen i lugn och ro och se på några bra filmer i två olika etapper....nå hur tror ni det gick.
Jo som jag skrev idag blev dom använda och alltid går det inte som i Strömsö....utan istället att vi skulle ha kunnat se två filmer i två olika etapper så gjorde vi så att vi förde M och J på en barnfilm och sen kom dom hem med bussen och M och jag for och se en super rolig komedi Vacation (rekomenderar om man vill se någon film som inte kräver så mycke konsentration).
Visst är det roligt när barnen börjar bli självständiga ....och dom var jätte glada när dom första gången fick gå ensam på bio och jätte glada att få ta bussen hem.Dom är ju vana bussåkare då dom använder buss till skolan och hem och har en pappa som är busschaufför.Jag för/söker dom för det mesta  till skolan då jag är hemma.
Jag och M var skitnöjda över valet av film....vi hade oss många härliga skrattatacker i biosalen....oj det gör så gott att få ha tumis tid och göra roliga saker tillsammans.
Ser verkligen framemot vår tumisresa  i vinter... för vi är nog såna töntbollar  båda två och har så förbannat roligt tillsammans och samma humor.
Ett gott skratt förlänger livet ...hoppas vi får leva länge för vi skrattar nog så otroligt mycket och har roligt!!
Massor med foton från vår super roliga biokväll!!Ett stort tack till P,V och K för en trevlig presant.
 
 
Ni kan säkert gissa vem som sitter här ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bio selfie!!
 
Sa åt M ..köp godis åt mig för 2e...och se vad jag fick..räckte ju bara till reklamerna före filmen börja :)
 
Men sin egen godispåse fyllde han nog på ;)
 
En super rolig kväll!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar