söndag 6 september 2015

Var hittar jag bagaget denna gång??

Skall lite berätta om hur det kan gå med bagagen  då man reser....att det inte alltid går som i Strömsö.
Har rest rätt så mycket i mitt liv och haft otroligt tur med mina bagage...aldrig har något av mina bagage försvunnit helt att jag aldrig fått dom ...men ut på äventyr har dom nog varit flera gånger.Dom brukar automatiskt ordna bagagen från ena flyget till det andra, men oftast då jag i USA brukar flyga inrikes så måste jag först söka bagaget och på nytt checka in...så det är nog många trådar man skall hålla i innan man kommer fram till slut destinationen.Brukar oftast ha två eller tre byten av flyg
Minns en gång då jag landade i LA och oftast efter så långa flygresor så vill man i säng så fort som möjligt...ja vad hände då....bagaget var försvunnet.
Okej då skulle det ringas hit och dit och när dom väl hittade och hade klurat ut vilket bagage det var frågan om ...ja då hade det på något konstigt vis fortsatt med ett flyg tillbaka till New York..om my god!!Men som sagt fick det följande dag.
En gång då jag flög hem från LA och trött och sliten landade i Helsingfors stog och väntade på mitt bagage som var full packat med mina  härliga uppköp + att jag hade en värdefull NHL jersey med Teemu Selännes autograf på i väskan..väntade väntade och till slut var  jag den siste som väntade och bagaget var borta!!Oh shit....då var det bara att gå och ge upp namn och nummer och dom skulle börja forska var den blivit.Sen lovade dom ringa mig då dom visste mera.
Dagarna gick och inget samtal..och jag var ju helt stressad eftersom där var så mycket fina saker som jag köpt i Usa....då det plötsligt kom ett samtal  och mitt bagaget hade hittats...det hade blivit i Island och jag fick det efter fem dagar..puh..gissa lyckan!!
Senaste bagage förlust var nu i år då vi i februari flyger till LA hela familjen....här i Finland e ju svinkallt och snö och så klart tog ju jag och J vinterstövlar på medan dom andra gjorde ett bra val och tog tossor.
Vi anläder till LA och den härliga värmeböljan och går till platsen där bagagen kommer och vad händer jo en av vårt bagage är försvunnet....vilket ...jo just fan det som är full lastat med skor...oh shit igen en gång!!!
Så J och jag hade det riktigt varmt och skön om föttrena ett par dar...typiskt då vi skulle köpa snabbt någo typ crocs så tror ni fan att vi hittade några som passade ..neeej det gjorde vi inte....nå som tur så tog det bara två  dagar och sen fick vi vårt bagage fullpackat med våra sommarskor!!
Dessa är några storyn som jag så här snabbt minns ..säkert har det hänt flera gånger att jag fått vänta på babaget.
Så som ni ser inte är det riktigt så där smärtfritt att resa ut i stora världen...nu är det ju bara att hoppas att då jag flyger i väg om ca en vecka att mitt bagage också kommer med till LA !! (Bilderna googlade)
Det är ju inte bara en och två väskor som skall med i flyget ;)
 
 
Så där ser jag säkert ut då jag  väntar på bagaget ;)
 
I know the feeling ...bandet är tomt och inga flera väskor kommer och egen väska fattas!!
 
En sådan bagtag har jag och sen en med Abba logo :)
 
Sådant bagage skulle man ha som kommer efter springande :)

1 kommentar:

  1. Jag är alltid nervös angående mina väskor, man vet ju aldrig när man själv kanske råkar ut för att väskan försvinner spårlöst... :/ För mig har det bara hänt att väskor slarvats bort tillfälligt (ett par gånger) när jag åkt till Sverige av nån konstigt anledning... Men tack och lov har jag fått tillbaka den redan följande dag båda gångerna!

    SvaraRadera