tisdag 15 september 2015

Timmarna före take off!!!

Här snurrar det på för fullt och hjärnkontoret går på högvarv....konstigt nog fast jag har relativt allt under kontroll så nog börjar den där lilla stess känslan komma smygande + den där känslan att NU vill jag iväg...börjar snart krypa ur skinnet.
Skulle vara lättare om man hade någon dag ledig innan resan än att på kvällen komma hem och veta att det inte blir många timmars sömn innan jag skall vara på flygfälte men det är ju en lång flygresa (ca ett dygn ) så hinner nog sova på flygena.
Det är så förbannat obekvämt och sova på flygen men är man tillräckligt trött så går det nog....lycka till alla mina medresenärer på flyget då jag sätter igång att snarka :)
Annars är allt bra så här inför dagen med stort D...vi har fullt upp på jobb på liggedagarna med Grace.
Men nu är jag då hemkommen och packat ur ena väskan och packat ner andra väskan...det gäller och ha många bollari luften.Medan jag packar skall jag också hinna lyssna på vad kidzen har för beställningar.
M är lugn som en filbunke och frågar lugnt..."Vill du att jag kör dig till Åboflygfält" ?? Så nu skall han  stiga upp med mig runt 05.00 och föra mig till flyget ....och så blir det en sån där lååååång avskeds kyss innan jag vinkar Hej då!!
Tycker ju alltid lite synd om min familj då jag reser ensam då dom måste bli hemma när jag vet hur mycket dom också älskar och resa och skulle gärna villa komma med.
Men som sagt med en Usa resa på en vecka så är det bäst att åka ensam för flygresorna är så långa ,får räkna med ett dygn och sen är det så intensiv takt där under veckan jag är där....därför vill jag då vi alla åker dit att vi kan stanna helst tre veckor så man inte bara behöver åka dit och svänga.
Har själv också varit otroligt lugn ikväll...förstås har jag världens resfeber (läääängtar) men vill ju inte jubla och skutta runt så mycket här  då jag vet att resten av gänget harmas över att bli hemma.
Men i nästa år skall vi försöka komma oss iväg allihopa så då kan vi jubla och tjoa och tjimma hela bunten före avresan!!
Ja som sagt det är om ca 6 1/2 timme som jag sitter på flyget och börjar min första etapp mot landet där jag vet att jag hör hemma!!
Ni som vill följa med mitt intesiva äventyr under denna vecka så in och kolla på bloggen....ni andra som inte är ett dugg Usa intresserade kan ju fast googla Åbo,Pargas Kimitoön eller någon annan plats och se vad som händer där medan jag har USA hysteri på gång här!!!!
Kram kram kram på er alla läsare ....it´s soon time for take off!!!
 Sist men inte minst till min  familj.........Löööve ya M,A,M,J !!!

 
Ses snart P :)
 
Jag börjar snart krypa ur skinnet som denna Teddy...resfebern kommer smygande ;)
 
Snart en låååång resa framför...blir närmare ett dygn innan jag är framme..trött men lycklig!!
 
Love ya M !!!
 
my lovley family when I´m in California!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar