onsdag 31 maj 2017

Balkongen i sommarskrud

 Då jag var hemma så fixade jag balkongen i sommarskrud....gillar vitt så jag ville att blommorna skall vara vita.Vill inte ha en massa olika färger...tycker det är så stilrent då alla blommor är samma sort och samma färg.

Nu till sommaren så blir det lite små detaljer ala Usa på balkongen..dynorna och pläden som jag haft inne på soffan fick nu flytta ut på balkongen till sommaren och tycker det ger en extra färgklick med usa tema.

Satt där ute och njöt då jag var hemma...gillar att sitta där och äta frukost ,gillar också att sitta där och läsa ...på kvällen är det så mysigt att sitta där efter bastun och mysa med ljus i alla lyktor....gillar också att sitta där och blogga.Behöver inte vara så stora ytor för att ha den där mysiga känslan

Nästa gång jag blir ledig skall jag köpa några solstolar som jag skall ha på gräsmattan brevid vår balkong....roligt när vi bor på marknivå så blir det lite radhuskänsla.Skulle gärna ha en liten port så man kunde komma ut från balkongen på gräsmattan....men man kan inte få allt.

Vi kommer som sagt att vara mycket i Åbo denna sommar och därför vill  jag ha några solstolar där jag kan lägga mig ner och läsa nån bok och bara få lata och njuta av  sommaren.Får ju verkligen hoppas det blir en varm,skön och fin sommar...men man undrar nog vad det blir...svinkallt och blåsigt idag då jag for en stund på deck.

Nå det blir vad det blir för sommar här i Finland....  tar jag igen det nästa gång jag flyr till Kalifornien...tur att man flyger billigt dit och där är i alla fall garanterat sol och värme som jag älskar!!!  

Ni skall alla ha det så bra i väntan på att vi skall få njuta av nån värmebölja...go natt!!




Min gran i kruka passar inte riktigt in i sommartemat.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar