söndag 7 januari 2018

Avslutning på jullovet

Så är kidzens jullov över för denna gång och hoppas dom känner sig utvilade efter en två veckors paus från tidiga mornar och läxor.
Vi har inte haft något speciellt inlagt i kalendern för jag tycker att ibland är det viktigt för oss alla att bara ta det lugnt och inte ha kalendern överfull med program.


Förutom att dom har skola och läxor så har dom simträningar så därför tycker jag det var riktigt bra för dom att bara slappa nu då dom varit lediga.Synd att jag som sagt rök på en ordentlig förkylning så jag orkade ju inte göra något då jag kom hem tidigare från jobbet....raknade i sängen.Men som tur så klarade sig dom bra ändå och dom gillar att spela och greja på datan så dom fick nog inte tiden lång fast jag låg helt utslagen i sängen.

Sen fick dom av "julgubben " presentkort till Hesburger så jag förde dom dit och käka medan jag for och handla....och sist men inte minst så fick dom också biobiljetter till julklapp och i dag var dom med vår vän Laila och kollade filmen Ferdinand...medan Mikko och jag for och kollade på Solsidan. 



Kidzen och Laila var nöjda över Ferdinand filmen och jag och Mikko gillade Solsidan supermycket...så ni som inte sett den så kan jag rekomendera.

Jag tycker jätte mycket om att se på filmer och gå på bio....men det där steget att komma iväg kan vara lite svårt.Men nu bestämde vi att någottag gå på bo och sen efter det nånstans och äta...skulle vara roligt.Nu är ju kidzen så stora att man bra kan lämna dom hemma några timmar på egenhand.Härliga tider framför då vi med Mikko mera och mera kan hitta på saker på tumis.



Sen då dom börjar klara sig ensam hemma på natten (går nog ännu några år) ja då skall jag boka in Mikko och mig på hotell för jag bara älskar att bo på hotell...längtar redan!!Tänk vad mysigt med en biokväll och hotellnatt...jeess!









Detta blir säkert sista bilden på julgatan i Åbo för nästa gång jag kommer från jobb så kommer det säkert och vara slut med juldekorationer.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar