onsdag 3 januari 2018

Gyllene pusselbiten

Jag brukar faktiskt ha julpynt ganska långt in i januari men nu börjar det redan så där smått klia i fingertopparna om att börja plocka julen sakta men säkert ner i lådor och in i skåp.Har igen så mycket fräscht på min lista som kommer att pryda mitt/vårt hem till våren....en massa härliga ideer.Hoppas det blir så bra som jag ser det framför mig.


Därför är det super bra med ett vitt hem (vit inredning) det är så lätt att ändra stil....med nya färgger på dynor,ljus osv så får jag ett helt "nytt" hem att njuta av till våren.

Men tillsvidare säger min kropp att jag nog ännu måste vila för att verkligen bli ordentligt frisk...och jag säger  ....jag känner mig bättre men inte ännu helt förkylnigsfri.
Det passar bra nu då jag vilar och skall bli frisk att  googla och planera hur jag vill ha det hemma efter det att julpynten åkt in i skåpen....ideer ploppar upp hela tiden och jag är snabb på att uppdatera och skriva ner det så att jag kan jobba vidare därifrån.

Ni som gillar inredning vet säkert hur det känns när du  tolv på natten skulle göra allt för att kunna åka och köpa just dom prylarna du vill ha och börja inreda så det glöder i fingrarna...jag bara måste behärska mig och ta det lugnt nu.Det har varit ett tufft år och varvar jag inte småningom ner så blir jag aldrig friskt.



                                Med teamwork får man pusselbitarna på plats.



Nu börjar bitarna så där sakta men säkert falla på plats och jag tror att det har varit många bra beslut Mikko och jag har gjort...bra teamwork!!Tror att vi snart med gott samvete kan varva ner och njuta av vardagen och inte alltid ha den förbaskade inre stressen som gnagar.

Detta år kommer vi också att tänka mera  på oss själva  och inte köra oss helt slut.Vi måste verkligen försöka inse att hur mycket vi än vill alla väl så kan vi inte helt sluta tänka på vår egen hälsa det går hastigare än man tror att man rusar med huvudet in i väggen och sen kan det ta lång tid att  komma upp därifrån.

Ibland går inte allt som i Strömsö....men småningom då ena pusselbiten hittar den andra osv så börjar det löpa på av bara farten och till slut inser man att allt ordnar sig  förr eller senare.




                    Äntligen har vi hittat den gyllene pusselbiten....det känns som vi får ett lugnare år än i fjol (hoppas i alla fall)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar