tisdag 9 januari 2018

Boktips








Jag har inget emot att jobba nattskift men visst blir man lite råddig med dagar och tid.Somnade i morse runt åttatiden och sov ända till klockan sex på kvällen ...sen var det dags för mat.
Efter några timmar var jag sen redo för natt nr två som nu är på gång.




Så tror bestämt att denna vecka går till på detta vis....jobba,äta och sova.Håller på att läsa en bra bok  ...den håller mig vaken.Ni som tycker om att läsa så kan jag rekomendera fast jag bara ännu kommit mig halvvägs.

Boken heter "Elva år i fångenskap" och handlar om dom tre flickorna som blev till fångatagna i Usa av en idiot   och slapp och rymma 2013.Helt otroligt grymt då man tänker sig in i denna bok att allt som står där är sant....det har förekommit i verkligheten.Tänk hur mycket sådan säkert förekommer varje dag..oh shit hur världen är grym.

Så mycket annat speciellt kommer det väl inte hända denna vecka men har fått låna data så kanske möjligtvis jag hinner få in lite fortsättning på Universal studios som jag började skriva om.



Har lite surffat runt på Booking sidorna och nu måste jag hålla mig i skinnet för annars tror jag  hastigt att  kalendern blir överbelastad med resor.Snusar mig lite fram och funderar på en hotellnatt då jag kommer hem på ledigt för till och med Mikko skulle vara ledig på lördag så vi skulle kunna unna oss lite familje mys.Jag vet att man kan också ha det mysigt hemma  och jag tycker om att fixa och greja och laga gott att äts osv.....men ibland vill jag också bara bli uppassad och då är en hotellnatt super.Bara njuta att inte behöva göra något  ...det är så härligt!!

Får gotta sig med god  mat,bubbla på Spa avdelningen,sova i en härlig nybäddad hotell säng och på morgonen vakna upp för att gå till ett färdig  dukat frukost bord...oj det kallar jag lyx i vardagen.Men som sagt ännu har jag inte hittat ett passligt pris ..men vem vet innan arbetsveckan är över vad jag hittar på.Mikko är berädd på allt för han vet att jag gillar att överraska!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar