lördag 27 januari 2018

Vackra Stockholm

 Var i morse ut och tog en nypa friskluft ute på deck då vi var i Stockholm och knäppte några bilder. Fick lite sån där storstadskänsla som  man skulle vara ute i vida världen.



Inte för att Stockholm är någon liten stad och det är också en fin stad.Har inte varit dit på ett  tag så det skulle inte vara tokigt och ta en mini semester till den staden. Förstås är jag ju dit varje dag på min arbetsvecka men ni vet vad jag menar ...att riktigt få gå iland och övetnatta ett par nätter på hotell ( ni vet ju vad jag gillar hotell...jag älskar ju hotell nätter).



Sen är det så roligt att prova olika hotell och det är så roligt då man sitter och surffar på Booking på en massa olika varianter av boende och plötsligt kommer det emot ett sådant hotell som du helt känner att är din grej.Det finns nog så otroligt olika boenden omkring i världen.

Nu är det arbetet som kallar och alla ni där ute ...njut av en riktigt skön lördagskväll...kanske det finns en del som ikväll är inbokade på något fint hotell och bara njuter av att bli uppassade.Vi har i alla fall båten full med resenärer som jag nu skall gå och passa upp.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar