söndag 14 januari 2018

Hawaii

Många tycker kanske att januari är en månad som känns lång och trist.Jag tycker egentligen den är bra ...det är en månad som det är roligt att surffa runt på Facebook och Instagram i alla fall för mig som älskar att resa.Man får se det ena resefoto finare än den andra.

Januari och februari är månader då man ser att det verkligen är reseboom på Fb och Instagram.Tycker det är så roligt att följa med vart folk reser ... ibland dyker det upp ställen som jag själv inte alls har som favorit resemål....roligt att se hur olika vi är och hur olika resemål vi gillar.

Thailand verkar ju vara rätt pop ännu ...sen ser jag att Vietnam dyker upp mera och mera,många gillar stadsresor i Europa medan också New York lockar många.Fina foton från Bali och Fidji och Maldiverna dyker det upp.Sen ser jag nog också resenärer som åker till Californien och Florida....inte är det bara jag som vill dit.Såg också en bekant som nu är i Australien.Men en plats som jag sällan ser på Fb eller resebloggar så det är Hawaii.

Har själv varit en gång till Hawaii för jätte länge sen men skulle gärna åka dit igen och kommer nog också göra det i något skede.Får alltid en massa ideer då jag sitter och kollar på resor och nu satt jag lite och lekte med tanken att då jag/vi i höst åker till Californien på vår kompis bröllop så tänkte jag se om jag skulle hitta någon superbillig flygresa och åka till Hawaii på samma gång.

Förra gången kombinerade jag Californien resan med två nätter i Las Vegas och då vi brukar åka till Florida så brukar vi kombinera med att hälsa på våra kompisar där och sen kryssa en vecka i Karibien.

Men tillsvidare får Hawaii vara lite i drömstadie och jag fortsätter njuta av alla fina resefoton som folk lägget på Fb och Instagram ...tack till er alla som delar fina foton.... nu har jag nattskiftet över så nu säger jag go natt och skall drömma mig bort till nån öde ö med turkost vatten...kanske Hawaii.


.

1 kommentar:

  1. Vi kombinerade vår Californien-resa med att besöka både Oahu och Big Island i Hawaii! Vi flög San Jose-Oahu, Oahu-Kona, Kona-Oakland. Helt klart bästa resan som vi har gjort hittills :) här har jag skrivit om resan, ifall du vill läsa mera: https://qandvictoria.wordpress.com/tag/usa/

    SvaraRadera