torsdag 18 januari 2018

Lady in Pink!

Sakta men säkert ser man foton på Facebook att folk börjar komma hem från sina resor , brunbrända och fräscha och i stället för att det kommer fina soliga beach foton så publiceras det  foton då dom har fullt upp med att skotta snö. Själv trivs jag med och bo i höghus och ser då plogbilen fixar vår gård.

En massa  vänner och bekanta har ännu det bästa framför. Jag kan se framför mig hur dom har sin nedräkning  på gång och är i startgroparna...vet precis känslan då dom får  fly snö och kyla till sol och värme. Det är nog det bästa man kan vara med om ifall man inte är en vinter människa...att få sitta och räkna ner dagarna för take off.


Själv har jag inget att klaga ...jag har ju mitt lilla lyxiga Spa med en varm och skön  bastu. Klart jag skall i bastun idag igen....man kan säga att det är min dagliga hobby. Det gör för mig så gott för både kropp och själ. Allla härliga cremer som jag får smörja in mig med på den rena, uppskrubbade kroppen.





Använder alltid bodyloition,sen har jag en hel del cemer för mitt ansikte som gör susen...ansiktmasker, ögoncreme, ansiktsoljor m.m alt härligt vad jag hittar och köpa då jag brukar vara till Usa. Senast hittade jag en serie som jag inte hört talas om förut Dirty works som jag nu använt och tycker den är helt bra. 





Har ju en massa drömmar ..... drömmer också om att prova en hudcrems serie som heter https://www.shiseido.com/  och jag har hört mycket bra om den.Men tycker den är för dyr för min plånbok....men jag har flera gånger varit på väg och köpa den då jag varit i Usa för dom har den på Outlets jätte billig jämfört med priserna i Finland.Men jag har alltid snällt lagt den tillbaka på hyllan och då jag jag kommit tillbaka till Finland så harmar det alltid lika mycket. Nästa gång skall jag tammetusan köpa den.






Har alltid tyckt om allt som har med olika produkter att göra ...allt från hårprodukter,    body spray och lotion i en massa härliga dofter, härligt doftande fotcremer, härliga ansiktscremer, nagelack i olika färger,smink,hårspray, parfymer....ja alla skönhetsprodukter älskar jag...och någon ställer säkert frågan om jag har mycket sådant hemma. Kan med gott samvete svara JA!!




Men dom blir inte heller och ligga onödigt för jag använder alla mina produkter jätte flitigt.

Har nog också provat skönhetsprodukter av dom strörre namnen som Estee Lauder, Lancome, Elisabeth Arden då jag hittat för bra pris i Usa  då köper jag nog också av dom hem i min samling av skönhetsprodukter men då skall det som sagt vara bra pris.Sen märker man ju med dom lite dyrare cremerna att dom är så otroligt dryga.




Det är så härligt hela ritualen efter bastun då jag börjar smörja in mig med en massa god doftande cremer och känner mig len som en persika då jag kryper ner i nybäddad säng....det är något som jag kallar lyx i vardagen. Behöver som sagt inte för mig alls vara några stora händelser som förgyller min vardag.

Nu för tiden finns det ju så otroligt fina och bra produkter åt men  också och det verkar som många men köper en massa bra kvalitets produkter ...allt från goda doftande after shaves till super goda doftande deodoranter och så finns det också riktigt bra ansiktsprodukter åt men.

Finns väl en hel del människor  som är besatt/beroende av något....jag älskar skönhetsprodukter och smink och för att inte tala om kläder och för att inte tala om resor ...

NÄJ stop nu Lissu....jag vet listan kan bli lång nu slutar jag och Go natt alla som kikat in.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar