lördag 20 januari 2018

Lördagens roligaste inlägg

Det handlar mycket om president  just nu...det drar ju ihop sig till presidentval i Finland och på samma gång passar jag  på att presentera vår egen president här i vårt hem. Så Usa fixerade som vår familj är så är det ju klart att vi har en egen president Trump här i vårt hem. En president som verkligen vill bli uppassad och äter gourme´ till frukost, lunch och middag...."Sill ala Citymarket".




Vår "president" är en hon och är  mycket klokare än den äkta han i Usa och hon håller oss nog verkligen igång med att hon skall ha hela uppmärksamheten här hemma.


Hon är en riktig Grand Old Lady med 18 på nacken som president i vårt hem.

Vi är nog fan  säkert den roliga/töntigaste familjen  här i Åbo med så otroligt mycket humor i vardagen så ni inte kan tro heller.  Det är nog många gånger jag  varit bara sekunder från att pissat ner mig av alla våra härliga skratt som vi har upplevt i vårt hem som är laddat med humor.



Mikko har många gånger fått vad med om då jag ropar  med den traditionella frasen ...."Jag pissar neeeeeer mig" och så rusar jag  till toaletten  dubbel viken så som jag skrattar och  måste nog erkänna med handen på hjärtat så har jag nog inte riktig alla gånger hunnit till toalett stolen.



Men lyfter stolt på huvudet och tänker att jag kan ju tamme tusan göra mycket på samma gång i den här ålder...skratta, hosta, nysa och pissa .... tänk allt detta på en och samma gång.Inte dåligt det inte !! Tror det nog finns en del läsaren där ute som är lika stolt som jag att vi kan göra så där mycket saker på en och sammagång...vinkar hej hej till alla mina medsystrar.


Sen tror vår Grand Old Lady att hon får göra vad hon vill då hon är "president" här i hemmet så hon har faktiskt bajsat några gånger under sängen...tillsvidare har jag i alla fall hunnit till toaletten jag då jag skall gör det bestyret.

Sen har vi ju nog en riktig filur här under samma tak och det är vår allas komiker Jaromir....får se om han kommer vara med i något cirkus team som clown, en stand up komiker eller kanske fotograf i framtiden.

Det är ju han som stylat vår Majsa till "president Trump" ...han älskar att fota och redigera foton.Dom har ju från skolan egen Ipad och där har han designat egna foton, ena roligare än det andra...skall i något skede visa lite av hans humoristiska foton.
Så ni kan ju  säkert gissa att jag skulle ha behövt en Tena lady mellan benen då han lugnt kommer fram till mig en dag och visar detta foto av vår katt...trodde jag skulle dö av skratt.



Ja då hade han kommit på att putsa Michelles borste och lagt det snyggt som en peruk på Majsa katten och så råkar det ju så bra att Michelle råkade ha Usa påslakanet på sitt täcke så jag brast ju ut i ett gapflabb och ropar.... " nej fan ..Majsa liknar Trump".

Som sagt visst har vi som alla andra dåliga dagar ibland ....men jag själv älskar  humor och det kommer nog ibland sådana otroligt spontana fraser från min mun som vi kan skratta åt i flera timmar .Tror verkligen på att ett gott skratt förlänger livet ....vardagen är så mycket roligare då man är ett bra team med mycket humor ....det kommer man långt med.






Så har ni en dålig dag så bara att komma och ringa på dörrklockan till " Tokroliga familjen Virta" ....spendera en dag med oss så lovar jag ni nog ler då ni  med glada/lätta steg går hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar