onsdag 24 januari 2018

Från skötväska till märkesväskor

Idag skulle jag berätta om en dröm som nått sitt mål ...att vara ägare till en massa fina väskor.

Vi börjar från barn/ungdoms stadiet då jag nog inte ägde annat än en skolväska...men minns att dom skolväskorna jag hade tyckte jag ju verkligen var fina.

Nuförtiden har ju ungdomarna så jätte fina väskor och då pratar jag om flickor.Själv hade jag aldrig någon väska i ungdomen , allt som man skulle ha med sig tex plånbok, cigpaketet ( jepp rökte i ungdomen), tändare osv rymdes på något konstigt vis i fickorna och var det så att man skulle ha någon partydryck medsläpande på någon hemma fest så dög en plastkasse eller en typ ryggsäck.

Sen kom följande fas i livet man växte upp men ännu där runt tjugo så var jag inte ännu ägare av någon fin väska utan började jobba på sjön efter att jag blivit färdig frisör och då dög det med en sk tubkass som det kallades då jag åkte iväg på jobb.

Sen kom det den fasen i livet då man fick barn och då var det skötväskan som gällde...aldrig att man skulle ha tänkt sig gå runt med en fin Guess väska fylld med blöjor, byteskläder , spytrasor m.m.... och alla pengar for till att köpa blöjor och mjölkersättning och spytrasor.

Då jag hade min frisörsalong så hade jag inte heller då nån fin väska för dom små slantarna som blev över gick åt till flickans hobby och till på det var jag ensamstående med henne ...så man vred och vände på varenda slant. Visst drömde man ju då om en fin väska och gärna något fint märke ....men det blev nog då bara i drömstadiet.

Sen blev det en ny omgång barn på äldre dar och det kom två rätt tätt på varandra med lite på ett års  ålders skillnad ...så då blev det igen att gå runt några år med skötväskan , blöjor och spytrasor...bara och glömma den fina drömväskan.

Men igen ett bevis på att man aldrig skall ge upp ...idag är jag ägare av inte bara en fin väska utan det finns nog att välja på i skåpet.Jag gör ju en massa fina fynd då jag är i Usa .

Nu undrar säker många att varför jag behöver så många fina väskor. Nå egentligen behöver  jag inte alla väskor som finns i skåpet men då vi reser mycket är det roligt att variera väskor ,sen är det roligt  att byta väskor som passar till olika kläder och sen gillar jag olika modeller på väskor och har också en del favorit märken som Nine West, Betsy, Guess ,Calvin Klein ,Kenneth Cole ,Michael Kors.

På hösten då vi var till Usa så sa jag åt Mikko att den här gången köper jag ingen väska och  jag såg på minen att det trodde han inte på .Så när han och kidzen åkte hem och min äldsta flicka kom dit och mitt shoppande började på allvar så kan ni ju säker gissa hur det gick....smälte som smör för dessa 3 Guess väskor. 






Denna färg på Guess väskan heter Rose Gold och köpte också en Guess plånbok med färgen Rose Gold.....köpte kepsen  (den är inte Guess) åt Michelle men sa att jag nog kommer att låna den.






     Dessa två kommer bli mina favoriter i vår och vem tror mig om jag säger att nästa gång jag åker till Usa så köper jag ingen väskan.....gissade det att ingen tror på mig för jag tror inte ens själv.






Denna svarta Guess väska nedanför är på min önskelista...skulle ha köpt den också
på hösten men vi hann aldrig och köpa den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar