tisdag 23 januari 2018

Mål

Det är mycket nu som skall fixas och ofta kommer allt på en gång. Kidzen hade skoldag på lördag så vi var där. Papsen skulle på läkarkontroll förra veckan och sen körde ja han till Pargas  för han skulle till en bekant för några dagar, Michelle hade tandläkare och sen kom jag tidigare på jobb. Men vi är familjen som hinner vara glada och ha massor med mål fast det ibland känns att det är mycket i vardagen. Som sagt vi jobbar hårt men vi njuter till 100% då vi får vara lediga.



Vem drömmer inte om att få vara ledig och njuta....jag i alla fall. Jag har ju varannan vecka ledig men nog kan jag gärna semestra lite utöver det. Det lyckas om man vill... det är bara att jobba extra. Som nu behövde dom hjälp i info och jag jublade och tackade ja till erbjudande som betyder för mig en extra ledig dag. Jobbade ju också förra arbetspasset en extra dag...så dagarna samlas sakta men säkert. Har till mål nu att kunna hålla fem veckor betald ledig och det fattas lite dagar och då gör jag på detta vis. Vill man ha något så jobbar man gärna också för det.


Så jag kom redan på söndagkväll på jobb och nu idag fortsätter jag på hyttsidan. Roligt med variationer i arbetet. Vet många som säger dom skulle aldrig jobba en dag extra mer än vad dom måste ....men ändå vill dom gärna vara lediga. Sen är det konstigt att det skall klämmas in en småpik  nu och då åt mig... " du är  ju ledig hela tiden" .
Det är som sagt bara och gasa på och jobba lite extra så har man möjlighet att vara ledig. Inget svårare än så.



Så nu alla upp och hoppa och jobba extra så kan man unna sig extra ledigt eller ta det ut i pengar och gör en minisemester eller köpa sig något man länge önskat. Mikko tycker också om att jobba extra ...hoppar gärna in och jobbar extra då det behövs med den påföljden att han sen har dagar att ta ut.


Jag/vi har som mål detta år att vi skall resa  ännu mera än vad vi gjort och då får vi snällt jobba och gasa på lite mera... jag  vill nu och då unna oss hotellnätter för jag älskar bo på hotell så därför jobbar vi  mycket att vi kan uppfylla våra mål. Frågade senast idag om lite extra jobb.

Tror ni att jag kan vara borta från Momondo och Booking sidorna.....nej det går bara inte ...det är också ett av min  hobbyn att surffa runt där och lovar att jag hittar nog sådana otroliga kap.Så nog börjar kalendern få sina toma luckor fyllda.

Skall i morron berätta om vad jag alltid  förut gick runt och drömde om och nu har jag äntligen nått mitt mål och kunnat köpa...kika in om ni vill veta vad det kan vara.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar