torsdag 18 oktober 2018

Detta kan man göra på semestern

Det finns mycket man kan göra då man är på semester. Jag älskar ligga brevid poolen och sola,simma och läsa.Men sen har vi ett gemensamt intresse med familjen då vi är här i Usa och det är att gå och se på NHL ishockey.





Kidzen brukar prata om "vårt lag" då vi skall och se på ishockey...och som som många redan kanske vet så är vi Ducks fans.

Så ni som är på väg till Usa och tycker om ishockey så rekomenderar jag att ni går och ser en match eller fast två. Jag brukar boka biljetter på nätet innan resan men nu då jag varit så länge här så har jag bokat härifrån. Men vill man så kan man boka dom färdigt innan man reser hit.

Priserna varierar beroende på var man vill sitta. Vi brukar sitta högt uppe i hallen men ser helt bra därifrån och biljettpriserna brukar vara runt 25-40 dollar däruppe...beror lite på vilken match som spelas.










                          

Vi var och se på Redwings mot Ducks och sen for Mikko och Jaromir en kväll och såg på en match till. Nu på söndag är det Buffalo mot Ducks plus att det kommer att vara ett stort evenemang i hallen då Paul Kariya skall få sitt spelnr upphängt i taket i Honda center. Skall försöka se om jag får tag i en biljett...såg att man kunde hitta biljett för 36 dollar.Har bekanta som skall i november till Helsingfors och se på ett NHL game och dom fick betala för biljetten 250 euro. För den summan kan jag se många matchet här. 

Då vi var upp och såg på Redwings och Ducks så var Teemu Selänne där. Vi råkade inte se han men dom visade han på screnen. Han skall också vara uppe i Honda centet på söndag för Kariya och Selänne är goda vänner.Där kan ni se Teemu på screnen och så ser man hans flicka Veera.


Det var en bra match och det slutade med  att det gick till sraff skott.Hela hallen stog upp och hurrade då det var Ducks tur och det slutade med att Ducks vann med 3-2.

Detta var säsongens öppningsmatch och i Honda centet var det ca 17400 personer och såg denna match.


Dom spelade med sådana spelskjortor på öppningsmatchen














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar