måndag 15 oktober 2018

Studio Tour

Go morron från ett varmt och soligt Californien.Turen är på min sida...lovats sol hela denna vecka och med temperaturer uppåt +26 det passar mig utmärkt.

Kommer som sagt nu min sista vecka spendera så mycket tid vid poolen och beachen jag bara kan och dom sista uppköpen tar jag sen någon kväll.Vem kan tro att snart en månad har gott och jag måste börja tänka på att flyga tillbaka till Finland vare sig jag vill eller inte. Jag saknar ju min familj men är inte redo att lämna Californien.

Tror vem som helst som gillar sol och värme inte gärna byter detta härliga klimat för en mörk ,regnig höst och en kall vinter. Men tyvärr finns det inget annat val för mig och min familj för tillfället.Det är att vara i Finland igen en vinter vare sig vi vill eller inte.

 Men tur att jag har ett jobb att gå till och har möjlighet att jobba ihop nya resepengar.Får se om jag ens hinner  lämna Californien innan jag är inne på Booking och Momondo och ordnar nya äventyr.

Skall idag ännu fortsätta berätta om vår dag uppe i Universal  och vad som ingår i inträdesbiljetten som faktiskt är dyr. Om man som sagt åker själv så är det väl värt att unna sig en dag i dessa nöjesparker men som sagt en familj på 4-5 personer får lägga ut stora summor för en dag. Om man tänker Disneyland ...där borde man åtminstone vara 2 dagar.



Då man kommer till Universal så har dom först en gågata med en massa affärer och matställen. Mat och suvenirer hittar man också inne på själva området.



Då man åker på denna tour runt där dom filmar en massa filmer så får man sitta i ett sk tåg och rundturen tar ca 1timme. Man åker in i olika studion där man får vara med om en 3D film med King kong och i en annan  studio med en jordbävning och sen var det en 3D film med action och bilar.

Själva rundturen är intressant för dom visar var dom filmat olika filmer.Har man tur så kan man faktiskt se då dom filmar...i flol filmade dom en  tv serie då vi åkte förbi. Nu såg vi en del studerande inom film branchen som övade att vara framför och bakom kameran.








 På detta området har dom filmat en film om en flygolycka.Detta område använder dom också på kvällen då det är Horror night därför står det en spooky clown där på trappan. Skall visa skillt lite foton från Harry Potter World och sen var vi och såg på en häftig action show.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar