tisdag 16 oktober 2018

Harry Potter och action

Inne på Universal studios så finns det en massa olika områden med olika teman. Som tex Jarry Potter , Simpsons ,Minions osv.

Visst är allt så otroligt fint uppbyggt men som sagt en massa trängsel över allt så det blir lite too much....man kan och orkar inte njuta av allt i detta kaos.

Vi åkte några raids inne på Harry Potter område och till den ena köade vi nästan 40 minuter.Den är jätte bra lagad med en massa fina effekter. Du sitter i vagn/korg som tar dig med ut på en flygtur med Harry Potter. Vi åkte dena raid 2 grr...andra gången for vi lite innan stängningsdags och då var kön mycket kortare.

Såg att inne på området hade dom olika platser dit man kunde gå och göra olika saker om man hade köpt sig ett troll spö. Så igen skulle du fram med plånboken för att köpa dig ett trollspö.Våra kidz provade inte på det.









Jag skrev om Harry Potter också i fjol och fotona kan säkert vara av samma stil men de finns säkert många som nu börjat läsa bloggen och inte sett läst mina gamla inlägg.

Sen lägger jag in foton också från en action teater dom visade. Den tyckte vi var bra...vi såg den också i fjol så vi visste vad det gick ut på.Därför valde vi att detta år sitta längre bak för sitter man nere nära scen så blir man verkligen våt.I början kastar dom faktiskt med ämbar vatten ut över publiken och sen kör där vattenskotrar som också gör sådana otroliga svängar som publiken där nere blir dyblöta.

Så ni som kommer att gå och titta på denna show.....jag rekomenderar sätt er högre upp.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar