måndag 8 oktober 2018

Rehersal dinnner

Här går det undan...semesterdagarna minskar men nu njuter jag och ta vara på alla dagar som jag/vi får vara här i Californien. Min rubrik i förr inlägget var livet är en fest och kan lova här har det verkligen varit bröllopsfest i dagarna tre. En fest som vi sent kommer att glömma ...alltså helt otroligt fint bröllop. Kommer att komma bilder och ett inlägg från själva bröllopet ....men detta är nu från den sk rehersal dinner kvällen nere i Dana Point Harbor.




I Usa är det rätt vanligt att ha en sk rehersal dinner där bröllopsgästerna får träffa varandra och gästerna får umgås med brudparet , äta gott och ha roligt tillsammans före bröllopet.




Denna fest var nere i Dana Point Harbor Yacht club....jätte mysigt och fint ställe för att ordna fester. Det var en större plats med två olik festslar så i den ena såg vi att var ett 40 års party och sen i den andra salen var Jannise och Ryans rehersal dinner.




Klädkoden var casual  och festen började 17.30 med en sk coctail och lite smått tilltugg. Det stog i informationsbladet att man får komma och gå hur man vill för många hade rest och var trötta så man var inte tvungen att sitta där till slut.




Många kanske undrar varför vi har en kyckling på vårt namnkort men det var för att underlätta personalen så dom hade lättare att servera rätt mat till rätt  person. Vi hade tidigare då vi fick vår inbjudan till bröllopet valt våra maträtter och sen var det bara här att vänta på sin portion. Mikko åt fisk denna kväll , kidzen chicken nugget  och jag chicken med en god sås .

Vi kom lite före middagen och sen åkte vi iväg runt kl 21 för kidzen tänkte somna vid bordet. Inte undra på då dom anlände till LA dagen  före denna fest och det tar nog ca en vecka att komma in i denna dygnsrytm här.





Då vi kom hem så somnade kidzen  direkt ...också Mikko somnade nog också hastigt. Jag som redan hittat denna dygnsrytm blev uppe en stund och se på tv.





Roligt att träffa en del bekanta under denna kväll som jag lärt känna via Jill och Scott. En del har jag inte träffat på många år....roligt att ses igen.















 Dom hade en massa roliga tal för brudparet och så spelar hennes pappa i ett band och dom uppträde senare men vi åkte sen hem för kidsen blev så otroligt trötta (jetlaggade)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar