onsdag 3 oktober 2018

Påverkad

Jag har alltid tyckt om fina saker , fina ställen och lite små lyxigt och  här i Kalifornien har jag verkligen möjlighet att  få se allt detta . Jag reser och ser mycket fint men här kan man nog hitta  det där lilla extra om man snusar runt och  hittar de rätta ställena.


Förstås nu skall ni inte tro att jag menar att alla tycker om sådana vyer och saker som jag gillar ..... tex nu till hösten ett vackert träd på en vacker plats kan vara i mångas ögon så otroligt fint ,det kan som sagt vara vad som helst ...våra ögon ser på saker på olika vis.



Men mina ögon och hela jag är nog påverkad av det där lilla extra...nu skall ni inte missförstå av vad jag är påverkad av...det lilla extra betyder inte  alkohol moch inte något annat heller ...nej jag njuter och blir påverkad av allt fint , lyxigt jag får se här på min semester.



Jag har som sagt mina favorit ställen här och ingen skillnad hur många gånger jag besöker dessa platser så är det alltid lika fina i mina ögon. Många undrar kanske varför jag alltid besöker samma ställen då det säker finns så mycket som California bjuder på .



Nu är det så att denna resa är egentligen inte sådan att jag behöver  rusa på och  se en massa ställen. Jag vill njuta och känner jag för att åka till något ställe så gör jag det , men njuter också av att en dag bara ligga vid poolen. Nu har det faktiskt varit lite mulet men det är ändå skönt att gå och ta sig ett dopp och sen gillar jag också och ta mina kvälls dopp .Simma en stund och sen sitta och njuta i den varma jaccuzin


Igår fick jag en känsla att jag vill åka till ett av mina absolut favorit ställen Montage...det var min kompis Pernilla som visade detta fantastiska ställe åt mig för några år sen. Hit kommer jag komma flera gånger ännu innan jag åker hem. Dessa härliga bänkar där du kan sitta och blicka ut över havet och känna hur kroppen får energi eller gå ner till beachen och höra på vågornas brus.




Tillsvidare får jag kalla dessa bänkar för mina semester bänkar men kommer absolut i framtiden byta ut namnet till mina pensionärs bänkar ....där jag och Mikko kommer att sitta och njuta av vår lediga tid tillsammans.



Klicka här på länken om ni vill läsa mera om denna plats https://www.montagehotels.com/lagunabeach/  ...detta är inget samarbete med detta hotell men skulle absolut vara en dröm att få göra ett samarbete med dom. Tror säker många andra bloggaren drömmer om samma som jag gör.



Montage Laguna Beach är ett lyxhotell och det märks på hela området. Det som jag tycker är konstigt är att också allmänheten kan gå runt där ....inget speciellt inhägnat område. 

Så jag gick in igår där i lobbyn ( varit inne i detta hotell förut  ) och tog lite fina foton från balkongen, roligt och ströva runt där med gräddan. Ni kan gissa att Lissu från Åbo trivs där bland eliten....just så min grej. Brukar ju säga att jag njuter för hela pengen då jag reser och det gör jag verkligen , får nog vara med om så otroligt mycket roligt på mina äventyr. 



Man hör klackarnas ljud , ser uppklädda fina människor , fina bilar dom kommer med till hotellet , där det finns folk som tar hand om parkeringen . Här behöver du inte själv köra bilen till parkeringen..  ..förutom jag som inte hör till gräddan får parkera i vanliga parkeringshuset. Här i Kalifornien  är det vanligt med valet parking (folk som parkerar bilen åt dig) och nog andra ställen i världen också.



Tror nästan att jag skall tillägga på min bucketlist att jag någon gång vill spendera en natt på detta lyxiga Montage hotell med Mikko....juts because we worth it !!


Det är så roligt att ha  mål för då känns det ännu roligare att jobba . Kämpa,gnata och spara för att just få ihop  till det du vill göra....så efter denna semester är det roligt igen att få med ny energi gå till jobbet för att börja planera och spara för  mina/ våra nästa äventyr.



Men det bästa av allt jag får vara med om är att i morron skall jag och söka min familj till LAX Airport ....möta upp den där efter att vi varit en tid från varandra. Nu blir de familjesemester för hela slanten...oj vad det skall bli roligt att vara  tillsammans utan några vardags måsten ...bara göra det vi vill , när vi vill. Min äldsta flicka kommer inte med denna gång till Kalifornien , hon får väl ta igen det nästa år istället.






 Så mysigt då det började skymma och en massa små belysningar tända.






                           Ni skall ha en bra och trygg flygresa...ses i morgon//Kram.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar