torsdag 11 oktober 2018

Familjens favorit

Hinner inte riktigt  blogga om allt roligt som vi hinner vara med om. Det har ju varit bröllop som jag i lugn och ro vill skriva om och visa bilder från...men det får ni ännu lite vänta på. 

Sen har vi hunnit fira Mikkos födelsedag med tårta och gåva. Grattiskramar till familjens favorit.

Vi har varit och se på ishockey Ducks vs Red Wings och idag for Jaromir och Mikko och se på Ducks vs Coyotes medan Michelle och jag kände för att ha en mysig tjej kväll. Det kan vara att jag ännu åker upp och ser på ett spel innan min semester är slut...Mikko och kidzen flyger till Finland på lördag så dom hinner inte på flera ishockey matcher.Jag blir ännu kvar ett litet tag.

Vi har hunnit träffa några av våra  vänner som också gillar hockey och tänk hur världen är liten....för 5 år sedan blev jag bekant med en Ducks fan från Canada och nu kommer han att vara i Californien några dagar då jag är här...han skall se några Ducks games.Så nu skall vi efter dessa år försöka hinna träffas.

Vi blev bekanta utanför Honda center då vi var en massa Ducks fan som sökte autografer av ishockey spelarna. Blev också bekant med en annan från Canada för 5 år sen och vi har ännu bra kontakt. Roligt och smida nya bekantskaper och få vänner för livet.

Mikko och jag kommer absolut någon gång åka till Winnipeg och hälsa på.

I morron blir det Universal studios hela dagen så det blir ett skillt inlägg om det.

Ser på Fb och instagram att hösten på allvar kommit till Finland och verkar ha varit fina soliga dagar också där. En massa fina färgsprakande foton har folk tagit.Här är ju också höst fast mätaren visar över +20 grader....tycker bättre om en sådan här höst då jag kan ligga och sola vid poolen.

Så många som funderar att lönas det åka hit i oktober så kan jag svara att...jo det lönas. Det kan vara super varma dagar , ingen turist rusning...  förstås i LA är det väl alltid rusning men vi bor mera söderut och här  trivs vi.

Nu är det natt här ...så go natt .










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar