måndag 1 oktober 2018

Hyrbil

Då jag anlände LAX så for jag med shuttle bussen och plockade upp min hyrbil och det blev en sådan denna gång Nissan Sentra  sv. Brukar som sagt göra bokningen färdig men då du väljer en bil när du gör bokningen så betyder det att det är sällan att du just får denna bil du valt före du kommer hit.


Denna gång hade jag klickat för en mellanstorlek och märket var Hyundai Elantra men den fanns ju inte där då jag kom. Då du gjort klart alla papper vid disken så säger dom att du får gå till raden där alla mellan stora bilar står och då får du plocka upp vilken du vill just på den raden. Nu kom jag in sent på kvällen och där  var faktiskt inte så stort urval på raden för mellanstora bilar.




Tänkte ta en annan bil men då var det ett par som redan hade bestämt sig för just den (minns inte märket på den ) så jag såg denna Nissan som jag tyckte att kunde passa mig helt okej för denna månad som jag skall köra runt här om jag  kanske inte riktigt fick en sådan bil som jag hade tänkt så var i alla fall färgen helt min favorit.

Varför jag i år valde en mellanstor modell är att jag kommer köra så mycket ensam så jag behöver inte stor modell som jag hade ifjol.


Tycker att svart är den finaste färg på bilar, absolut min favorit färg efter det kommer vit och silvergrå på delad andra plats. Vet att det finns sådana som tycker att färgen på bilen inte spelar någon större roll men jag hoppas sen då det blir aktuellt för oss att byta bil att jag har möjlighet att få en svart denna gång...nu kör vi hemma med en vit bil.



Denna bil som jag kör här nu passar mig helt bra, bra att köra ...nytt är alltid nytt jämfört med vår gamla trotjänare hemma som man får ta all kraft för att få ratten och svänga , nu tar jag i lätt och vips så svänger det . Sen är ju dom flesta bilar här automat och det gillar jag jätte mycket ....vi har faktiskt funderat sen då vi hemma byter bil att det får bli en automat.

Sen om man här talar om bilar så finns här nog så otroligt fina bilar , märken som man aldrig sett förut , alltid så rena och fina ....oj oj den svarta lacken glänser i solen .
Igår då jag körde hem så tänkte jag för mig själv  det känns ju fan som jag skulle vara med i en film för det kom förbisusande en massa fina bilar och då menar jag verkligen fina.....som tex Lotus en låg liten supersportbil susade förbi, en svart snygg Bentley, sett massor med snugga Maseratin och en massa super fina sportiga Teslan...här ser man verkligen att Tesla har ökat försäljningen ....ser varje dag en massa Teslan i trafiken....sen syns det en massa fina modeller i trafiken av Mercedes och BMW.



Ännu har jag inte sett någon Lamborghini i trafiken men lär nog hinna se sådana ännu. Ifjol såg jag åtminstone 4 sådana ...minns i fjol då vi hade en vit Lamborghini brevid oss och jag sa åt Angelica .." se hur snygg bil " och hon var helt fundersam att var . Jag sa att se vid din sida ....dom är ju så förbannat låga så hon tänkte ju inte se den.


Om vi har tid så skall jag ta Jaromir med till Newport Beach  för där har dom en massa fina bilfirmor....där kommer han att få se helt i verkligheten så fina sportbilar som hn bara sett på bild förut . Där har dom ju  Maserati bilfirma,en Ferrari affär med alla dom nyaste Ferrari modellerna ...snyggt då man kör där förbi och ser hela röda raden stå ute i solen och glänsa. BMW har en bilfirma där Har faktiskt själv varit för länge sen in i dessa bilfirmor och gått runt och dreglar och drömt.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar