lördag 20 oktober 2018

Gör detta på resan...kostar inget

Vet inte om många tänker på att man kan göra också en sådan här sak då man är på semester...nämligen gå i bilfirmor och titta plus att det är helt gratis att gå runt där och drömma. Har själv varit in några gånger i dessa affärer men har flera gånger lovat Mikko och kidzen att ta dom dit och se på fina bilar.

Då pratar jag verkligen om fina bilar...dessa bilar ser man nog inte susa förbi på gatan i Åbo/Finland men här ser man varje dag någon av dessa märken.

Dessa bilfirmor hittar ni i Newport Beach om ni skulle vara sugna på att gå in och titta på fina bilar. Uppe i Costa Mesa finns Lamborghinis bilfirma...dit hann vi inte denna gång. 

Det blir väl sen att åka dit då Jaromir skall köpa sig en sådan. Han brukar säga att då han blir stor skall han jobba som tandläkare eller läkare och sen jobba extra som lastbilschaufför och då han sparat mycket euron så köper han en Lamborghini. Tacka vet jag så kostar det inget att drömma....min lilla filur.


















Jag tycker om fina bilar...vem gör inte det och här ser man som sagt varje dag över allt en massa fina bilar. Ser mig aldrig mätt på dessa fina bilmärken....är alltid lika faschinerad då de susar förbi en snygg bil. Har faktiskt inte sett en ända Lamborghini  denna gång men flera Maseratin , Bentleyn,Porschen ,Corvetter också många som kör med Ferrarin..en Lotus såg jag här om dag.Sen har Tesla blivit jätte populär här.

Detta är nog bilens mecka...det ser man också i trafiken...bilar bilar så långt ögat når.










Vi var också in i Mc Laren bilfirman och såg på en massa fina sport bilar. Försäljaren visade foton då dom hade haft någon Mc Laren evenemang uppe i Lappland/Finland.



  



Sen var vi också in i Karma bilfirman och såg .För mig ett okänt bilmärke men Mikko kände till detta märke.






Så är det en dag som det finns en liten lucka i semester programmet för er som skall till Californien   så åk gärna till dessa firmor och se vilka bilar dom kör med som har mycket dollar på sitt konto.

Själv är jag lika lycklig  fast vi har en gammal bil som vi kör med i Finland...lite orolig är man ju nog ibland hur läge den skall hålla ihop för det börjar nog småningom vara dags för att byta bil. För i längden blir det dyrt att hela tiden fixa och fixa på gamla bilar.

Kanske jag borde ha frågat om dom skulle ha haft  höstrea på någon av dessa bilar...tror nog att fast det skulle ha varit vilken rea som helst så skulle jag nog snällt fått gå iväg utan någon bil.

Nedanför ser ni några prislappar på Ferrarin.








Som sagt det finns nog så otroligt mycket man kan se och göra då man reser ...only the sky is the limit !!! Så ni som är ute och reser eller är på väg ut i världen låt fantasin flöda och gör det bästa av er resa med en massa härliga minnen att ta med hem.

Jag tror våra kidz och i synnerhet Jaromir aldrig kommer att glömma dessa fina sportbilar han fick se helt live och vet ni va....denna roliga dag kostade oss ingenting.Så det behöver inte alltid handla om dyra nöjesparker för att kunna ha roligt på resan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar