tisdag 23 oktober 2018

Hinner med 5 länder på min hemresa

Det börjar närma sig då jag igen måste inse att allt det roliga har ett slut....så idag har jag smått börja förbereda min hemresa med att börja packa ihop för denna gång planera hur jag tar mig från Arlanda till Finland.

När man reser mycket så blir det att man är lite slö och tar  den stilen  ni vet ..."det ordnar sig nog".

Då jag börade min resa hit till Californien så flög jag från Arlanda och lika då jag flyger tillbaka så är slut destination Arlanda....jag har tagit det lugnt med att planera resten av hemfärden. Men nu tyckte jag det var dags...två dagar före jag skall lämna LA  
 smått börja fundera på hur jag tar mig till Finland från Arlanda.






Tänkte först att jag tar Viking Line kvällsbåten från Stockholm men det kan bli lite knappt med tiden att hinna från Arlanda till terminalen  andra alternativet som snurrat i huvudet är att jag flyger till Åbo. Var faktiskt in och kollade momondo då som familyn var här ...men tänkte jag hinner nog sen boka.

Då jag idag klickade Arlanda -> Åbo så fanns det kvar platser till det sena flyget men priset var uptrissat från  vad det var för ett par veckor sen.

Men jag ville flyga istället för båten så jag hittade till Åbo för ett helt ok pris....men det betyder att jag måste flyga via Riga. Men sak samma när jag nu en gång är ledig så tar jag ut det sista av min semester.

Så nu skall ni få veta hur hur min flygrutt ser ut tills jag landar på Åbo flygfält. Först från LAX  flyger jag till Heathrow/London sen därifrån flyger jag till Arlanda och därifrån flyger jag till Riga och sen till slutdestination Åbo. Så hinner vara i 5 länder på min hemresa...Usa,England,Sverige ,Lettland och Finland.

Så jag kan vekligen säga att jag flyger för heeela pengen.

Nu har jag då bara en hel dag kvar här och det börjar krypa en känsla i kroppen som gör sig påmind att jag inte vill lämna detta.

En del längtar ofta hem till sin egen säng och kan inte sova borta men jag sover gott i en massa sängar...allt från härliga hotellsängar till denna supersköna king size som jag nu ligger i. Här ligger jag och ser på tv (hemma har vi inte tv i sovrummet) , öppnar på mornarna den stora glasdörren från sovrummet  och njuter av solen och brukar ligga i sängen och äta frukost .

När jag kommer hem så lovar jag att bastun kommet bli flitigt använd...likaså min nya vinterrock som jag beställde i somras kommer att tas fram från skåpet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar