söndag 21 oktober 2018

Min väns födelsedag i Californien

Ni som läser min blogg minns ju då jag i början på året skrev om vår resa till Florida....då allt tvärsvängde 4 dagar innan vår avresa från Finland. Istället för att vi på planet var fulla av glädje så byttes  glädjen mot sorg. Våra kära vänner miste just innan resan sin äldste son i skolskjutninge i Parkland/Florida.

Så istället för ett möte med glädje så möttes vi av sorg och begravning.

Nu då vi denna gång har varit i Usa så har det varit fester fulla av glädje....vi firade Mikkos födelsedag här , Jannise och Ryans bröllop och så blev jag bjuden på Emilys födelsedags fest sen skulle jag ha haft möjlighet att gå på en helkväll i Honda center med alla Ducks fans och alla spelaren men läste Emilys meddelande så sent så jag missade  den festen...synd.Får väl försöka gå i nästa år.

I morron då jag stiger upp så skall jag på ännu en fest och det kommer ni få läsa om i nästa inlägg. 

Denna fest blir en superavslutning på min semester...många minnen att igen  spara i rese arkivet från denna resa.

Skall lite berätta om hur vi firade Emily. Det var hennes familj , pojkvän, 2 av hennes bästisar och jag. Hennes pappa bjöd oss alla ut på middag.






Emily hade valt en restaurang med Brasiliansk mat.Det var jätte intressant...först fick alla en lapp där ena sidan var grön och andra röd och det betydde att då gröna sidan var uppe så visste dom att man ville ha mera kött. Sen då man kände att nu är magen mätt så var det bara att svänga lappen till röda sidan och då visste dom att man inte ville ha mera.

Det kanske ut på fotona att där inte andra matgäster än vi ...men vi for sist ut och då passade jag på att fota.







Dom hade sk sallads buffe bord där man kunde fixa ihop sina egna sallader och så fanns det olika soppor.

Servitörerna hade arbetskläder som påminde om Zorros klädsel så det så jätte häftigt ut då dom gick runt med sina stora grillpinnar och skar nygrillade köttbitar och gästerna.Där fanns en massa olika kött som dom serverade. Jösses det var gott.

Sen fick Emeli en tårtbit med ett ljus....vi andra var så otroligt mätta så ingen ville ha efterrätt.



Namn och adress till denna plats är

Agora Churrascaria
1830 Main St 
Irvine
Kan varmt rekomendera för dom som rör sig i dessa områden då ni är här i Californien.

Hit skall jag ta familyn ut och äta nästa gång vi kommer hit....dom kommer absolut gilla detta ställe.Det är så roligt med vänner här så får man en massa bra tips på matplatser och vad man kan göra här.

Till slut skall jag berätta hur vi lärt känna denna härliga familj....jag blev bekant med Emily  uppe i Honda center på en ishockeymatch  och sen har vi lärt känna hennes familj och vänner.Hon och hennes familj är jätte stora Ducks fans dom har säsongs kort så dom är så gott som på alla hemma matcher. 

Nu blir det go natt så jag orkar i morron på fest....titta in i blogge så får ni veta vilken fest jag är på i morron. 

2 kommentarer:

  1. vad kul ändå! jag skulle vilja gå på ett sådant typ av sportevent när jag åker till USA, skulle vara kul att se ducks!

    SvaraRadera
  2. Vi brukar försöka se ett par matcher då vi är där....därför åker vi på hösten eller våren till Usa då spel säsongen är igång.Vi har också stt ishockey i Florida och uppe i LA.Vi hoppas i framtiden kunna besöka varje lags hemma hall och se ett game...roligt med drömmar och planering 😁

    SvaraRadera