onsdag 24 oktober 2018

Sprängfyllda bagage

Så har det då blivit dags att inse att i morron då jag stänger dörren så är "stugsäsongen" över för denna gång här i Californien. 

Minns då många skrev på Fb hur ledsamt det var  då hösten kom och allt skulle städas undan i stugan ,dörren skulle låsas och sen snällt vänta på nästa stugsäsong.





Sådan känsla har jag nu också....ligger i sängen och vet att i morron är det dags att lämna allt detta för denna gång och snällt vänta på nästa "stugsäsong" här.

Har haft det så super skönt och roligt precis så som en semester skall vara .Då man får göra en massa roliga saker utan tidtabeller.




Då jag har möjlighet att vara här så länge så har jag alltid nu och då shoppingdagar och det märks nog tammetusan nu då jag skall hem att jag verkligen shoppat. Nu fick jag köpa en ryggsäck som jag har proppat så full och skall ta in i flyget...sen har jag också min axelväska som jag tryckt in min lilla handväska i också full med saker för att inte tala om stora bagaget...och då skall ni veta att jag också skickade hem saker med Mikko.






Som ni ser så köpte jag några  Halloweenprylar...skall pynta då jag kommer hem.I fjol köpte jag massor med fina Halloweendekorationer som vi inte hann använda i fjol då vi firade här i Usa....men nu ska det pyntas och pricken på i så har det kommit en ny Halloween film som jag väntar att få se.

Man skulle nog behöva en hel kontainer då man skall lämna detta land.
För då man börjar packa så är 23kg egentligen inte så mycket.Här finns så mycket man vill köpa... billigt smink , jätte billiga märkeskläder mysiga saker till hemmet....skulle passa mig perfekt med två gratis bagage på flyget....en del flygbolag har det.

Sen kommer jag vara riktigt illa ute då jag skall flyga från Arlanda till Riga....då borde jag plötsligt få bagage innehållet att från 23kg plötsligt bli 20kg ....vete fan hur det kommer att gå till. För på Air Baltic ingår det bara handbagage så fick betala 44 euro för min stora väska. Nu kommet dom säkert ta ännu någon extra avgift då där är tre kilo för mycket.

Ja det är en massa saker som man måste tänka på då man reser.


Nu säger jag go natt...sova gott en sista natt i denna king size bed. I morron skall jag köra upp till LAX , lämna bilen och sen ta schuttel till flygfältet och sen kära vänner börjar ett ordentligt flygmaraton hem till familjen.

Men fast det är långa sträckor att resa så är det nog alltid en speciell (kul) stämning på dessa flygfält..tycker Heathrow är fint ...där har jag 3 tim väntetid tills jag flyger mot Arlanda i morron.

Det kommet nog att handla  om Usa på bloggen ännu ett tag framöver fast jag lämnar landet...har ännu våra vänners  bröllopet att skriva om.






En sista blick över Dana Point Harbour  för denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar