söndag 20 januari 2019

Amber Sky wheel

 Detta fina hjul Amber Sky Wheel finns i Gdansk/Polen och ni som varit i Gdansk har kanske renttav varit och åkt detta hjul. Själv har jag inte provat åka det fast Mikko en gång föreslog att vi skulle åka...men då hade jag ingen större lust.
 Dom har flyttat detta hjul ...då jag senast varit där så var det riktigt nära Hotell Puro nu har dom flyttat det lite längre bort där klaffbron finns.



Nu då jag denna gång så på detta hjul så tror jag ändå att det kunde vara ganska så fint att ta sig en tur och däruppifrån få se över staden.

Skulle kanske vara roligt att åka det två gånger ....att se staden  i dagsljus och sen åka det ställen för att se stadens fina belysning i mörker.

Städer blir ofta helt olika i dags ljus och mörker.



Las Vegas är en stad som verkligen visar sin bästa sida då det blir mörkt med alla dessa miljontals blinkande lampor och om ni åker till Las Vegas så åk upp i Stratospher tornet ...lovar att det är en så otroligt mäktig syn att få se ut över Las Vegas då det är mörkt.



Sen är ju en del hotell rätt så höga i Las Vegas och många hotell har ju panorama utsikt alltså fönster från golv till tak där man kan sitta och blicka ut över staden som aldrig sover.

Det är roligt då man reser att prova åka upp i höga byggnader ..själv tycker jag också om att bo högt upp på hotell om jag har möjlighet...älskar den mäktiga utsikten över staden då man bor högt upp. Men vet att många hellre föredrar att bo lägre ner ifall det skulle hända något så har dom nära att ta sig ut...själv tänker jag inte på sådana saker då jag bokar hotell....jag vill ha fin utsikt.



Har inte upplevt så mycket höga byggnader för jag är ju en soldyrkare och väljer hellre sol beach palmer och turkost vatten. Men har googlat jätte fina Sky barer och höga byggnader som jag gärna skulle besöka. Åker jag någon gång till Dubai så vill jag absolut upp i världens högsta skyskrapa Burj  Khalifa. Har sett att en del resebloggare har skrivit om olika höga ställen omkring i världen ...kanske jag också skall ta mig tid och googla runt och göra ett sådant inlägg någon gång .





Dessa höga vyer är ju ingenting för dom som har höjdskräck då är det nog bäst att hållas nere på marken och fota uppåt.Själv är jag inte höjd rädd.

Här kommer en del fina foton från Amber Sky Wheel i Gdansk....hade toppen väder då jag gick runt och fotade.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar