onsdag 23 januari 2019

Ställa frågan tio gånger

  Fortsätter ännu med lite inlägg från min resa till Gdansk. Det är så roligt och gå runt i gamla stan och känna den härliga mysiga atmosfären...det är som man skulle ha spolat tillbaka tiden och lever helt på ett annat århundrade.







Har som sagt aldrig varit så intresserad av gammal kultur, gamla kyrkor osv....men måste säga att det är faktiskt roligt att gå runt och se på sådana saker och platser.

Det ryms alltid något nytt i ens liv och nu har jag börjat vänja mig vid stadsresor....väldigt intressant . Men ändå är nog solsemestern till Kalifornien på plats nummer ett tillsvidare...ingen stad har ännu kunnat klättra upp på plats nummer ett. Men det är många ställen som jag/vi skall besöka och kanske någon dag någon plats skuffar ner Usa på plats två.....det får tiden utvisa.



Det är något magiskt över dessa foton som jag fotade en kväll då jag gick runt i gamla stan....har inte ens använt någo filter ...utan här kan man verkligen prata om den blåa timmen .Himlens så otroligt vacker och kyrkans guldfärgade torn som speglas mot himmelen.

Att resa är ju som sagt en härlig upplevelse men också att besöka olika ställen ( eller samma ställen ) och få en massa fina foton i arkivet det är också så otroligt härligt och roligt.

Fotar alltid med min mobil men funderade faktiskt om jag igen skulle prova börja fota med vår system kamera...tycker den är så klumpig att ta med sig och har varit nöjd med min kamera som jag har i telefon....den tar helt bra foton.



Skrattar alltid då vi hela familyn reser så får jag alltid höra av kidsen...." och nu skall mamma fota igen " !!!

Så det är inte så tokigt ibland att resa ensam ...då stannar jag fast tio gånger på en kort tid och blir och fota vad jag vill och   hur mycket jag vill utan att någon behöver stå brevid  och tio gånger ställa frågan .." skall vi fara NU ".

Men jag har märkt att också kidzen mera och mera har hittat charmen med att fota på våra resor då dom är med...vem vet om kanske fotografering kan bli deras hobby lite längre fram.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar