måndag 7 januari 2019

Bacilljävlar!!

 Tillbaka till vardagen och tillbaka till bloggen....det blev en liten paus. På torsdag då vi var i Kaunas märkte jag att halsen var så sjuk och jag bara frös....så det blev hotell dag hela den dagen. På fredagen då vi flög hem så hade jag sådan otrolig förkylning så jag raknade då vi kom hem och så gick sen resten av min lediga vecka till att jag låg och frös under täcket och sov sov sov otaliga timmar.

Dessa jävla bacilljävlar....hålls bort från mig....hatar och vara sjuk. Dessa förkylningar blir bara värre och värre med åren....jag har aldrig varit så dålig då jag  förr varit förkyld som jag nuförtiden blir ...nuförtiden blir jag oftast sängliggande och helt kraftlös....orkar fan med ingenting.





Ikväll började också min arbetsvecka och det var nog med tunga steg som jag gick mot båten...kroppen är sååå trött. Men skall se hur det känns då jag jobbar och blir det inget av det så måste jag väl snällt inse att jag måste hem och vila. Har så svårt att få det in i min ärthjärna hur farligt det egentligen är att jobba då man är sjuk.

Det var inte länge sedan jag hade halsen så otroligt sjuk.....det är ena jäkla virusar som drar fram ....vet att det är flera här på jobb som kämpat med denna aggressiva förkylningen som aldrig verkar ta slut utan kommer på nytt åt många.

I alla fall så skall jag fortsätta skriva om vår Kaunas resa och ni som väntar på lite nya inlägg därifrån så bara titta in på bloggen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar