torsdag 24 januari 2019

Intressant diskussion

I mitt odarkiv finns inte ordet trist och tråkigt ......kan med handen på hjärtat säga att jag/vi  har hela tiden så mycket roligt på gång både då vi är hemma och på våra resor  så vi hinner ju inte ens ha ett trist liv. I fjol förekom ordet trött desto oftare i mitt ordarkiv.... märker att jag börjar hitta tillbaka efter ett jobbigt år i fjol då många vänner lämnade detta jordeliv. Glädje gnistan börjar komma tillbaka...hoppas detta år blir fullt av glädje istället för sorg.

Många funderar säkert då vi reser så mycket att pratar vi också hela tiden resor hemma....jo det kan man säga ......det är nog mycket reseprat och som tex vad och vilka platser / länder vi längtar efter att få besöka och se m.m . Vårt liv är en resa ...gasen i botten.

Ingen har väl undgått att det är jag som är reseledaren i familjen och ger en massa tips och ideer om olika ställen men frågar också hela tiden familjenss önskemål....nu skall ni då få höra det bästa.

Diskussionen började lite så här , jag poenterade att ..." ja det blir inte Kalifornien nu i höst  (Michelle skall börja högstadiet så vi hoppar över långresan i år  )...skall vi kanske se om vi hittar något bra pris på flyg i augusti till LA "

Då svarade mannen...." näääjjj  inte tänker jag flyga så lång bort på sommaren jag inte "

Jag frågade lugnt...." Nå vart skulle du villa att vi fara då vi alla är lediga i början av augusti"???

Han svarade lugnt....." Vi kan ju åka till Tammerfors"





Jag svarade " VA SA  du ...Tammerfors.... VA....nääääääjj du mernar väl inte att du vill att vi skall åka till Tammerfors???

Det är absolut inget fel på Tammerfors...men men ...kanske jag inte riktigt blev så pigg av det förslaget. Men som  jag sa ....vi får alla ge förslag i familjen så vem vet kanske det blir en  minisemester till Tammerfors i augusti.

Livet blir inte långtråkigt med en familj som tycker om att resa och alla ger sina tips och ideer var man vill åka .....kan blir hur spännande som helst.

Ni kan ju se vart jag vill boka vår resa ...med dessa priser så kan man gärna flyga till Gdansk lite nu och då. Läs texten.... Original flight price 1.99 och på det priset har dom 20% rabatt som blir ...Your flight price 1.59 och på det kommer administration fee 8 e....så total priset 9.59 ena vägen.


Vem vill till Tammerfors då man slipper billigare både med resa, boende och maten  till Gdansk !!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar