tisdag 1 januari 2019

Första sidan i boken är skriven

 Gott Nytt år till er alla ....hoppas er första dag på det nya året har börjat bra här i Kaunas Lithauen har vi det lugnt och skönt. Vi har börjat årets första dag  av gemensam family tid , slöat , badat bastu/ simmat på hotellets poolavdelning och var ut och åt en super god texmex middag ( vi älskar mexikansk mat ).





Idag var vädret inte på vår sida...det ösregnade nästan hela dagen så det har också blivit att se på några filmer på hotellrummet.....men just dessa " inte göra något dagar" är super bra ibland. Att verkligen stanna upp och inte göra något.




Vi satt idag och pratade om  då allt nuförtiden rullar på så fort och alla affärer är uppe varje dag så det kändes faktiskt lite konstigt då det mesta var stängt här i Kaunas idag på nyårsdagen då vi redan börjat vänja oss av ett liv där du kan gå till affärerna varje dag.

Vi fick en sk förr i tidens söndags känsla...då allt nästan stannande på söndagarna. Helt otroligt skön känsla att se att man inte varje dag måste rusa runt och ha en massa måsten....men konstigt nog så är människan sådan att man  hastigt lär sig nya rutiner och snart kommer vi inte mera att minnas dom lugna , härliga söndagarna som vi fick uppleva förr.

Skall mera i detalj skriva om vår resa hit till Kaunas Lithauen småningom...om vår nyårs afton , om vad vi tycker om staden , hotellet  m.m så bara att titta in på bloggen.

Såg en bekant som hade postat ett bra ordspråk på sin instagram sida ( lånar orden hit ) och det lyder så här

                              TODAY  is the first blank page of a 365 page book
                            
                                Write a good one 💖


 Hoppas ni fått första sidan i " boken" fylld med en massa glädje ämnen och att alla resten av bokens sidor blir fyllda med glädje och lycka. Själv önskar jag att 2019 blir fylld av mycket glädje och mindre sorg.....hoppas alla mina 365 sidor i min bok får innehålla glädje och lycka .Vi hade allt för många mörka sorgedagar i fjol.

Alla våra härliga , fina resor i fjol gjorde att vi orkade kämpa oss framåt och vi kommer att resa i samma takt som ifjol om inte ännu mera. Man vet aldrig vad researrangören Lissu ( jag ) hittar på då jag kommer igång och min familj älskar ALLA mina rese överraskningar dom får hänga med på. ...sen är dom nog också så snälla och låter mig åka ensam om dom inte har möjlighet att komma med.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar